Άρθρογραφία

«Πεισμώνει όταν της λέει κάποιος ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι…»: Η συγκινητική ομιλία μίας μητέρας με κόρη που έχει κινητικά προβλήματα

Συγκίνησε η ομιλία μίας μητέρας κοριτσιού με αναπηρία στην εκδήλωση «Όλοι όσοι…Όλοι μοναδικοί» στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Υπουργός Επικράτειας Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Συντονιστικός Μηχανισμός για την Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου.

Η κόρη της, όπως είπε στην αρχή της ομιλίας της, δεν γεννήθηκε με κάποιο κινητικό πρόβλημα, αλλά αυτό προέκυψε μετά από χειρουργική επέμβαση στο στομάχι της.

«Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά το χειρουργείο ήταν τραγικές για εμένα και τον σύζυγό μου» περιέγραψε η άτυχη γυναίκα, προσθέτοντας, όμως, πως ο φόβος δεν την κυρίευσε και μαζί με την συμπαράσταση του συζύγου της, κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και μάλιστα, να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Στην ομιλία της, η εν λόγω μητέρα, μίλησε μεταξύ άλλων για την σκληρή καθημερινότητα της κόρης της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.facebook.com/tzizmag/videos/362037541009718/

Πηγή
thecaller.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button