Διαφημιστείτε στο amea-care.gr

Το amea-care.gr λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2018 και έχει ήδη κατακτήσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επισκεπτών που καθημερινά ολοένα και πληθαίνει.

Συνδυάζοντας μοναδικούς τρόπους προβολής μέσα στην σελίδα μας καθώς και με δυνατή παρουσία στα social media (Facebook, Twitter, Instagram) επιτυγχάνουμε να προβάλουμε την επιχείρησή σας, την προώθηση των προϊόντων σας, τις υπηρεσίες επαγγελματιών, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα καθώς και τις πωλήσεις σας.

Η ιστοσελίδα μας εκφράζεται από πρωτοποριακό design, γρήγορη πλοήγηση, ευκολία στη χρήση και responsive design για να μας διαβάζετε παντού.

Όλες τις δυνατότητες για Άτομα με Αναπηρία υποστηρίζετε στην ιστοσελίδα μας www.amea-care.gr σύμφωνα με το πρότυπο  WCAG 2.0 AA (Web Content Accessibility Guidelines).

Με τη βοήθεια αυτών των οδηγών, το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο από ένα ευρύτερο φάσμα ατόμων με αναπηρίες όπως: τύφλωση και μειωμένη όραση, κώφωση και μειωμένη ακοή, μαθησιακές δυσκολίες, περιορισμένη δυνατότητα κίνησης, δυσκολία στην ομιλία, φωτοευαισθησία και συνδυασμό αυτών.

Δυνατότητες Διαφήμισης

  • Banner στην Αρχική σελίδα
  • Banner μέσα στο άρθρο και τις κατηγορίες
  • Sponsored Posts: Διαφημιστικές αναρτήσεις στη ροή της κεντρικής σελίδας με σκοπό την προώθηση της επιχείρησής σας καθώς και στις σελίδες των Social Media.
  • Link Development: Λέξεις κλειδιά με σύνδεσμο προς την σελίδα σας, μέσα σε κάθε ανάρτηση, για καλύτερα αποτελέσματα αναζητήσεων
  • Προβολή σε Facebook, Twitter, Instagram

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να προβληθείτε με τον καλύτερο τρόπο!

Τμήμα Marketing | email: info@amea-care.gr

Αντιστοιχισμένο
Back to top button