Επικαιρότητα

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα για το βιασμό του 7χρονου στα πάρτι που οργάνωνε ο πατέρας με την ανοχή της μάνας

“Παγωμένο” παρακολουθεί το πανελλήνιο την φρικιαστική υπόθεση βιασμού δύο αδερφιών από τον ίδιο τους τον πατέρα και φίλους του σε “πάρτι βιασμού” με την ανοχή της μητέρας στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ 2 ΑΔΕΡΦΙΑ

Ο 17χρονος σήμερα και η 22χρονη αδερφή του, κατηγορούν τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση και προώθησής τους από τον ίδιο και σε άλλους ενήλικες, ενώ κατηγορούν τη μητέρα για συγκάλυψη. Η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές το 2018, οπότε υπήρξε η πρώτη καταγγελία.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2018, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε η εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική έρευνα, μετά από μήνυση, με αποτέλεσμα να αναλάβει την υπόθεση η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων. Στα πλαίσια της παραγγελίας είχε ληφθεί κατάθεση από την μητέρα που τότε εμφανιζόταν ως μάρτυρας, από το αγόρι που τότε ήταν 13 ετών και είχε προβεί στην μήνυση, αλλά και από έναν παιδαγωγό που φέρεται να είχε μιλήσει ο ανήλικος.
air jordan 1 element nike air max 90 futura bauchtasche eastpak NCAA Jerseys jordan air force 1 nike air jordan 14 wmns air max 270 eastpak padded rucksack blow up two person kayak jordan air force 1 nike air max 90 futura air max 97 sale jordan proto max 720 wmns air max 270 jordan air force 1
Το παιδί φέρεται να έχει υποστηρίξει πως είχε πέσει το ίδιο θύμα βιασμού και η αδερφή του που σήμερα είναι 22ετων, από τον πατέρα τους, τον θείο τους, καθώς και αλλά τουλάχιστον 17 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία τα παιδιά ανέφεραν ότι ο πατέρας τους έφερνε στο σπίτι φιλικά πρόσωπα και άγνωστους άντρες, οι οποίοι επίσης τα βίαζαν.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 17 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Κάποιοι από τους φερόμενους βιαστές είχαν ταυτοποιηθεί και είχαν κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι. Ωστόσο από την ιατροδικαστική εξέταση που είχε γίνει, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν είχαν προκύψει σαφή ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τους βιασμούς που φέρονται να έγιναν, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, για τρία συναπτά έτη από το 2012-2015.

Η δικηγόρος της 22χρονης κόρης της οικογένειας έκανε μάλιστα γνωστό, σε συνέντευξή της, ότι ο ανήλικος κατήγγειλε ότι η μητέρα τους όχι μόνο γνώριζε τα όσα περνούσαν, αλλά έχει βιαστεί και μπροστά της

Η οικογένεια έχει και ένα τρίτο παιδί, 11 ετών σήμερα, το οποίο εκείνη την τριετία ήταν πολύ μικρό και δεν φαίνεται να είχε υποστεί κάποια κακοποίηση. Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί το 2018 από το τμήμα ανηλίκων διαβιβάστηκε στην εισαγγελία με αποτέλεσμα να περάσει στην κύρια ανάκριση.

Το γεγονός δε ότι είναι η δεύτερη φορά που τα δύο αδέλφια μηνύουν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση γεννά οργή και βαθιά θλίψη για τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί και μηχανισμοί προστασίας στην Ελλάδα

Τελικά τέσσερα χρόνια μετά και συγκεκριμένα πριν μερικές μέρες, στις 20 Οκτωβρίου, ο 17χρονος με την 22χρονη αδερφή του και τον παιδαγωγό που είχε εμφανιστεί και το 2018 , πήγαν εκ νέου στην εισαγγελία καταγγέλλοντας αυτή τη φορά και την μητέρα, πως γνώριζε και συγκάλυπτε τα όσα εφιαλτικά διαδραματίζονταν.

Μετά τη νέα μήνυση που κατατέθηκε, τα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων ανοίγουν νέο κύκλο ερευνών αυτή τη φορά και για τη μητέρα, προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα όσα καταγγέλθηκαν.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνστατίνα Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι το 2018 που έγινε η πρώτη καταγγελία, σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν προέκυψε κάποιο ένταλμα από την έρευνα του ανακριτή και δεν ενημερώθηκε για κάποια περεταίρω ενέργεια η Αστυνομία. Την υπόθεση, όπως είπε, χειρίστηκαν οι ανακριτικές Αρχές.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button