Ιστορίες

Νοσοκόμα με το.. νυφικό βγήκε από το γαμήλιο αμάξι για να βοηθήσει τραυματία σε τροχαίο

Μια νεόνυμφη νοσοκόμα επέστρεφε μετά το γάμο στο σπίτι μαζί με τον άντρα της, όταν οι δύο τους έγιναν μάρτυρες ενός σοκαριστικού τροχαίου.

Η 22χρονη Ρέιτσελ Τέιλορ και ο 23χρονος σύζυγός της Κάλβιν παντρεύτηκαν στη Μινεσότα των ΗΠΑ στις 21 Ιούνη και μόλις είχαν αφήσει το γαμήλιο γλέντι, περίπου στις 20:30.

Ενώ όμως επέστρεφαν σπίτι από τη δεξίωση, είδαν ένα τροχαίο ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο κι ένα φορτηγάκι. Κι ενώ οι οδηγοί των οχημάτων προσπαθούσαν να τακτοποιήσουν τα διαδικαστικά μετά το τροχαίο, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε επάνω στα τρακαρισμένα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να τραυματιστεί από τη σύγκρουση. Τότε η νεαρή νοσοκόμα πετάχτηκε από το όχημά της για να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα.

Φορούσε ακόμη το νυφικό της, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να βγει να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους ανθρώπους που είχαν την ανάγκη της, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

«Είδα ένα ζευγάρι να τραβούν τη γυναίκα στην άκρη του δρόμου. Μπορούσαν να δω μια βαθιά πληγή στο δεξί πόδι της και νομίζω φαινόταν το κόκαλό της» δήλωσε η Τέιλορ στο Twin Cities Pioneer Press.

Όπως έγραψε ο σύζυγος της Τέιλορ στο Facebook, η γυναίκα του κράτησε την τραυματισμένη γυναίκα και της μιλούσε για να διατηρήσει την ψυχραιμία της για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

«Η Ρέιτσελ κι εγώ ήμαστε καθ΄ οδόν για τον μήνα του μέλιτος και ακόμα είμαι συγκλονισμένος που βγήκε από το αμάξι σ’ αυτή την τρομακτική κατάσταση για να κάνει ό,τι κάνει καλύτερα» έγραψε ο άντρας της.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button