Εκδηλώσεις

Tο «Αερόστατο» και η Σύρος τρέχουν για τον αυτισμό

Μία περίτρανη απόδειξη ότι όλα είναι θέμα παιδείας. Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι απέναντι στη διαφορετικότητα και ας ανοίξουμε το μυαλό και την καρδιά μας σε όλους ανεξάρτητα από το αν έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες σαν άτομα ή διαφέρουν από εμάς.

Για κάποια παιδιά το παιχνίδι σε ένα πάρκο δεν είναι καθημερινότητα, δε θεωρείται δεδομένο. Όλοι εμείς πρέπει να τους δείξουμε το δρόμο για να μπορέσουν να ζήσουν τη ζωή που τους αξίζει, χαρίζοντας χαμόγελο σε αυτά και στις οικογένειες τους.

Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε ανθρώπους με ευαισθησίες και όραμα, όπως η κυρία Χριστίνα Πρίντεζη, υπεύθυνη του βρεφονηπιακού σταθμού Αερόστατο στη Σύρο, που βοηθάει το Σύλλογο Δρομείς Σύρου για την εκδήλωση «Τρέχουμε για τον αυτισμό» και η οποία είχε την ιδέα για αυτή την πρωτοβουλία.

Το νησί της Σύρου τρέχει για τον αυτισμό και για τη δημιουργία παιδικής χαράς ΑΜΕΑ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Σύρου διοργανώνει το 3ο Dellagrazia Run την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στη Σύρο.

Ο αγώνας αυτός είναι αφιερωμένος στον αυτισμό με σκοπό την ενημέρωση, την αποδοχή και τη στήριξη των αυτιστικών ατόμων και των οικογενειών τους.

Θα  συμμετέχει και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

Μόνο με 3 ευρώ αγοράζοντας ένα μπλουζάκι «Τρέχουμε για τον αυτισμό» μπορούμε να ενισχύσουμε  και να στηρίξουμε τη δημιουργία παιδικής χαράς για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα μπλουζάκια είναι και για ενήλικες και για παιδιά.

Τα έσοδα από τη διάθεση της μπλούζας θα δοθούν για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για την νέα παιδική χαρά.

Τα T-shirt «τρέχουμε για τον Αυτισμό» μπορείτε να τα βρείτε στο:

  • Κατάστημα Σύμβολο – 2281085658
  • Βρεφονηπιακός Σταθμός «Αερόστατο» – 6936232674
Η διοργάνωση προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους εκτός Σύρου έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στη διαμονή και την εστίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6936232674, Χριστίνα Πρίντεζη, Βρεφονηπιακός Σταθμός Αερόστατο, Μάρμαρο Μάννα, Σύρος

Δήλωση συμμετοχής στον αγώνα δρόμου: www.dellagraziarun.gr

Πηγή
www.schooling.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button