Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα

Με μεγάλη Χαρά σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Ιδρύματος «Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα-Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων», που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00.

Στολίδια, κάρτες, λιχουδιές, βιβλία, μικρά δωράκια αλλά και Ψυχαγωγικά θεατρικά δρώμενα θα γεμίσουν τους χώρους του Ιδρύματος και τις καρδιές των παιδιών μας µε το χαρμόσυνο πνεύμα των ημερών.

Θα γράψουμε γράμματα στον Αϊ-Βασίλη, θα περιπλανηθούμε με την Μary Poppins, θα χρωματίσουμε τα πρόσωπά μας με face-painting, θα παίξουμε ποδοσφαιράκι, θα δοκιμάσουμε γλυκά, θα θαυμάσουμε τον Ταχυδακτυλουργό, και προπαντός, θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά μας, στο Θέατρο του Ιδρύματος.

Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία! Σας περιμένουμε!


Εδώ και 174 χρόνια, το Ίδρυμα Γ,. & Αικ. Χατζηκώνστα, προσφέρει θαλπωρή, ασφάλεια, μόρφωση, Ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη, σε παιδιά που έχουν γνωρίσει ποικίλες µορφές κακοποίησης ή εγκατάλειψης από τρυφερή ηλικία.

Επιπλέον, το Ίδρυμα φροντίζει αμέριστα για την άρση των εμποδίων που επιβαρύνουν την ομαλή εξέλιξη των παιδιών, ενθαρρύνει και ενισχύει τη διαδικασία Κοινωνικοποίησής τους, εξασφαλίζει κλίµα συντροφικότητας, προσφέρει ερεθίσματα για πνευματική ανάπτυξη και διαρκή Ψυχολογική ενδυνάμωση, έτσι ώστε τα παιδιά αυτά να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να ατενίσουν µε αισιοδοξία το μέλλον.


IΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΝΕΩΝ Ν.Π.Ι.Δ.

Λεωφ. Κηφισίας 374 – 152 33 – Χαλάνδρι

Τηλ.: 210.6810.687 – 210.6810.524 – 210.6827.973 – 210.6816.343

Fax: 210.6827.596

email: idrima.xatzikonsta@gmail.com 

http://xatzikonsta.gr/ 

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button