Χωρίς κατηγορία

Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε την 13χρονη αδελφή της συζύγου του – Η αποκάλυψη της μικρής στη δασκάλα

Μία ακόμη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έρχεται στο “φως”, μετά από καταγγελία που έγινε στις Αρχές ενανντίον ενός Κρητικού, ο οποίος φέρεται να είχε βιάσει επανειλημμένα την 13χρονη αδερφή της συζύγού του.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε στα Δικαστήρια και, αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

ΟΤΑΝ Η 13ΧΡΟΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ…

Η 13χρονη πήρε το θάρρος να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε από τον άντρα της αδελφής της και άνοιξε την καρδιά της στην δασκάλα της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το cretalive.gr η μικρή φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού τού εξ αγχιστείας συγγενούς της, επανειλημμένως, από τα 8 της χρόνια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ανήλικη υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος είχε προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μαζί της.

O ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Πάντως η Αστυνομία θεωρεί βάσιμη την καταγγελία για αυτό και άλλωστε τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα που άσκησε τη βαρύτατη δίωξη!

Όπως αναφέρουν νεότερα στοιχεία του cretapost.gr, ο 45χρονος συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι Aρχές στο σπίτι του και βρήκαν είδη οπλισμού. Ο ίδιος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για την υπόθεση ασέλγειας και κακοποίησης της ανήλικης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή και δεύτερου ατόμου  στην συγκεκριμένη υπόθεση.

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Ο εισαγγελέας την περασμένη Παρασκευή άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 45χρονου για βιασμό, ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΤΟΥ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 45χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι βίαζε επί σειρά ετών την ανήλικη αδελφή της γυναίκας του. Ο 45χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και με τη σύμφωνα γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του επέμεινε στους ισχυρισμούς του αρνούμενος την κατηγορία που του αποδίδεται.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button