ΕπικαιρότηταΧωρίς κατηγορία

Έκκληση για βοήθεια από την μητέρα του 6χρονου που διαγνώστηκε με όγκο επενδύμωμα στον εγκέφαλο

Έκκληση για βοήθεια από την μητέρα του 6χρονου που διαγνώστηκε με όγκο επενδυμομα 3ου σταδίου.

Η ασθένεια του γιου μου ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου 2017 αφού έκανε την πρώτη μαγνητική μετά από κάποιες ενοχλήσεις που είχε στο κεφάλι κι στο περπάτημα του. Στις 14 του ίδιου μήνα έγινε η πρώτη επέμβαση όπου διαγνώστηκε με όγκο επενδυμομα 3ου σταδίου. Έπειτα ξεκίνησε τις πρώτες χημιοθεραπειες και 33 ακτινοβολίες ώστε να γίνει η επόμενη διαγνωστική μαγνητική.

Αφού έγινε αυτή ξεκινήσαμε άλλη σειρά χημιοθεραπειων οι οποία ήταν επιτυχής . Καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόμασταν σε διαρκή έλεγχο την κατάστασης με εξετάσεις κάθε μήνα κι προγραμματισμένες μαγνητικές ανα τρίμηνο.

Σε έναν από τους ελέγχους ρουτίνας τον Απρίλιο του 2020 διαγνώστηκε με 2 νέους όγκους στο κεφάλι και στις 8 Απριλίου προχωρησαμε σε δεύτερη επέμβαση αφαίρεσης και σε άμεση χημειοθεραπεία κάθε εβδομάδα με 33 νέες ακτινοβολίες .

Φαίνεται πως ο δρόμος της θεραπειες για τον 6χρονο γιο μου είναι πολύ μεγάλος με έμφαση στην χημειοθεραπεία η οποία έχει εξασθενίσει πολύ τις αντοχές του.

Όλη η οικογένεια τον στηρίζουμε σε κάθε του βήμα και είμαστε δίπλα του καθόλη τη διάρκεια της μάχης του, πράγμα που καθιστά πολύ δύσκολο να υπάρχει εργασία και εισόδημα για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στις όλες θεραπείες του .

ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΠΛΕΡΙΝΑ ΓΙΏΡΓΗ  6943667331

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ: GR 550 1100 84 000000 846223 0361

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΙΏΡΓΗ ΜΠΛΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

 

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button