Εκδηλώσεις

«Οι Φίλοι του Παιδιού» φροντίζουν παιδιά που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και ζητούν τη στήριξή σου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του φιλανθρωπικού σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», το ετήσιο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar, δε θα πραγματοποιηθεί αυτή την χρονιά εξαιτίας της πανδημίας του Covid–19.

Αντ’ αυτού «Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνουν διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρο Αγορά με πολλά και πλούσια δώρα για την υποστήριξη των σκοπών του Σωματείου. Ο κάθε λαχνός στοιχίζει € 5 και το μπλοκ των 30 λαχνών κοστίζει € 150.

Αγοράζοντας τους λαχνούς που αντιστοιχούν σε πλούσια δώρα, ουσιαστικά βοηθάτε το σωματείο να βρεθεί στο πλευρό περισσότερων παιδιών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του www.filoitoupediou.gr/lottery είτε να τους παραγγείλετε σε έντυπη μορφή, μέσω email στο secretary@filoitoupediou.gr ή τηλεφωνικώς στο 210 7293404 από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2020.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του σωματείου στις 20 Δεκεμβρίου 2020, στις 17.00, παρουσία συμβολαιογράφου.

Αυτή τη χρονιά, το σωματείο χρειάζεται τη συμμετοχή μας περισσότερο από ποτέ προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 7293404

Πηγή
www.marieclaire.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button