Χωρίς κατηγορία

Κορωνοϊός: Θρήνος για την 37χρονη νοσηλεύτρια που πέθανε – «Ήταν μία ηρωίδα»

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείο της Νάουσας μετά τον θάνατο της νοσηλεύτριας Ευαγγελίας Γαζέπη, η οποία έχασε τη ζωή της σε ηλικίας 37 ετών μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό. «Ήταν μία ηρωίδα νοσηλεύτρια» σχολιάζουν άνθρωποι που την γνώριζαν.

Η ίδια είχε κάνει στα τέλη Αυγούστου μία σοκαριστική ανάρτηση σχετικά με τον κορωνοϊό στα τέλη του Αυγούστου. «Η θερμοκρασία σε κάποια φάση ανέβηκε, ίδρωνα πολύ αλλά δεν την έβγαλα την μάσκα. Ξέρεις γιατί; Γιατί κουράστηκα και θέλω να τελειώνω με τον ιό. Και ξέρω ότι θα νικήσουμε. Αλλά και γιατί σέβομαι τα βρέφη και τις εγκύους, που αγωνιούν να μην κολλήσουν κάτι. Σέβομαι και τον 75χρονο, που αψηφά τον κίνδυνο και το παίζει παλικάρι. Σέβομαι ακόμα και σένα τον νέο, που είσαι άτρωτος και ας φοβάσαι βαθιά μέσα σου», ήταν η σοκαριστική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Αν πιστεύεις σε συνωμοσίες και σε Ροκφέλερ, μην ξαναπάρεις iphone και μην ξανακάνεις check in. Αν πιστεύεις πως τα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα, όπως και ‘γω, δες στην τηλεόραση Πενήντα – Πενήντα ή μπάσκετ ή κλείστην !!Αν κατηγορείς τη Κυβέρνηση, δικαίωμα σου και καλά κάνεις, μην τους ξαναψηφίσεις. Κάνε το για τον εαυτό σου, όσο χρειαστεί μπαίνε με μάσκα όπου πρέπει. Και όταν φύγει ο ιός, βγες από τη μάζα, ξεχώρισε, επαναστάτησε, γίνε λιώμα, κάνε πάρτυ. Aλλά όχι τώρα», επισήμανε στην ανάρτησή της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Μιχάλη Γιαννάκο, η νεαρή είχε καταγωγή από την Έδεσσα και εργαζόταν ως επικουρική βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας. Όταν μολύνθηκε από κορωνοϊό νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, όμως, στις 27 Νοεμβρίου, ζήτησε τη διακομιδή της στη Νάουσα, στην απλή κλινική Covid.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννακό το πρωί της Παρασκευής η υγεία της επιδεινώθηκε, διασωληνώθηκε, αλλά επειδή δεν υπάρχει ΜΕΘ στο νοσοκομείο Νάουσας, άρχισε προσπάθεια να βρεθεί κρεβάτι αλλού. Τελικά βρέθηκε κλίνη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, όμως η άτυχη νοσοκόμα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε προτού πραγματοποιηθεί η μεταφορά της.

«Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΗΔΗΝ.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button