Πρόσωπα

Nένα Χρονοπούλου: “Δεν ντραπήκαμε ποτέ για τον Χρήστο, δεν τον κρύψαμε. Είναι το παρεάκι μας”

Η Νένα Χρονοπούλου εδώ και χρόνια παλεύει για να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, όχι μόνο ο γιος της αλλά και όλα τα παιδιά που έτυχε να γεννηθούν με κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως εκείνος.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκίνησε με τα λόγια της για τον μονάκριβο γιο της Χρήστο που είναι όλη της η ζωή.  Όπως είπε, νιώθει ιδιαίτερη υπερήφανη για τον Χρήστο αλλά και εκείνος δείχνει να είναι ευτυχισμένος, καθώς ποτέ δεν προσπάθησε να τον κρύψει από τον περίγυρό της.

ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ

«Δε θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας. Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου».

«ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ»

Όσον αφορά την απόφασή της να μην κάνει ένα δεύτερο μωρό, σημείωσε: «Επειδή κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Όπως λοιπόν προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί».

«Κι αν κάτι δε πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί, κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω», κατέληξε.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button