Πρόσωπα

La Casa De Papel – O «Profesor» μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Netflix μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό

Πριν τη μεγάλη επιτυχία της σειράς La Casa De Papel, όπου και πρωταγωνίστησε, ο Αλβάρο Μόρτε πέρασε μεγάλες δυσκολίες στη ζωή του, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 30 ετών.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ηθοποιός στη Μαδρίτη μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του και εξήγησε πως εκείνη η περίοδος τον σημάδεψε ανεξίτηλα.

«Όταν ήμουν 30 ετών διαγνώστηκα με καρκίνο στον αριστερό μου μηρό και κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου. Πίστεψα ότι θα πεθάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, δεν ήταν μόνο ο φόβος του καρκίνου που τον τρόμαζε, αλλά οι σκέψεις που έκανε σχετικά με τη ζωή του. Μέσα σε λίγο διάστημα βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάθλιψη.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε, τελικά κατάφερε να βρει τη δύναμη και να ξεπεράσει τα εμπόδια που στάθηκαν μπροστά του. «Αποφάσισα πως τέτοιες δυσκολίες μπορεί ο καθένας να συναντήσει στη ζωή του. Πρέπει να τα αντιμετωπίζεις. Νομίζω ότι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να βρει κάτι να πίνει στην υγειά του. Εγώ έχω πολλά», συμβούλεψε το κοινό του.

Παρά την καριέρα του, που έχει πλέον απογειωθεί μετά το ρόλο του «Καθηγητή» στη σειρά – φαινόμενο του Netflix, ο ηθοποιός δεν ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε.

«Θυμίζω πάντα στον εαυτό μου ότι ξεκίνησα από το μηδέν και δεν είχα κανέναν να μου ανοίξει τις πόρτες. Έχω σπουδάσει υποκριτική και έχω δουλέψει στα χειρότερα θέατρα στην Ισπανία, όπως και πολλοί άλλοι. Προσπαθώ να μην τα ξεχάσω όλα αυτά», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Vanity Fair τονίζοντας ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις τη φήμη να σβήνει το ποιος πραγματικά είσαι.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button