Αθλητισμός

H πιο συγκινητική στιγμή των Παραολυμπιακών Αγώνων: Συνοδός γονατίζει και ζητάει σε γάμο τυφλή αθλήτρια [video]

Την πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής της βίωσε μία αθλήτρια όταν μετά την κούρσα των Παραολυμπιακών Αγώνων ο συνοδός της της έκανε πρόταση γάμου.

Ο λόγος για την Κέουλα Νιντρέιρα Περέιρα Σεμέδο, αθλήτρια από το Πράσινο Ακρωτήρι, που δέχθηκε πρόταση γάμου από τον συνοδό της, Μανουέλ Αντόνιο Βαζ ντα Βέιγκα.

Μετά τον προκριματικό στα 200μ. γυναικών, η Κέουλα Περέιρα Σεμέδο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Παρόλα αυτά αποχώρησε με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια… πρόταση γάμου.

Ο Μανουέλ Αντόνιο Βαζ ντα Βέιγκα μετά τον τερματισμό τους ως συνοδός της Κέουλα, γονάτισε και κρατώντας το χέρι της την ζήτησε σε γάμο. Έχοντας πρώτα φωνάξει όλους τους συμμετέχοντες της κούρσας, για να σταθούν δίπλα στην Περέιρα Σεμέδο, ο νεαρός γονάτισε και τη ζήτησε σε γάμο.

Η νεαρή αθλήτρια είπε το «ναι»! «Δεν έχω λόγια. Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα. Και μόνο που είμαι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι τρομερό. Δεν ένοιωθα τα πόδια μου από το άγχος. Τώρα με την πρόταση γάμου τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο έντονα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πάντα ονειρευόμουν να παντρευτώ, αλλά δεν είχαμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε καν μιλήσει και δεν το περίμενα με τίποτα» δήλωσε η Κέουλα Περέιρα Σεμέδο.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button