Ιστορίες

Bγάζει 235.000 ευρώ την εβδομάδα από το ποδόσφαιρο και τα μοιράζει κάθε μέρα στους φτωχούς

Λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές όπως ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Άγγλος επιθετικός, Μάρκους Ράσφορντ θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάθε εβδομάδα μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό του περίπου 235.000 ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα, μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει, αλλά αυτός κάνει ανθρωπιστικές εκστρατείες στην Αγγλία.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι λίγο διαφορετικός από όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί ήταν μεγάλος αλτρουιστής από τότε που ήταν έφηβος.

«Μοιράζει χρήματα για φαγητό σε όσους το χρειάζονται περισσότερο»

Ο αδερφός του Ντουέιν Μέιναρντ αποκάλυψε τι άλλο κάνει ο Ράσφορντ όταν έρχεται το κρύο. Μεταμφιέζεται μετά από κάθε προπόνηση της Γιουνάιτεντ, παίρνει μετρητά και μπαίνει στο αυτοκίνητο του και μοιράζει τα χρήματα στους φτωχούς.

«Ο αδερφός μου είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό άτομο. Μετά από κάθε προπόνηση, ταξιδεύει στην πόλη με το όχημά του και μοιράζει χρήματα για φαγητό σε όσους το χρειάζονται περισσότερο», είπε ο Ντουέιν Μέιναρντ, προσθέτοντας: «Του εξήγησα ότι ήταν επικίνδυνο για αυτόν, αλλά δεν τον ένοιαζε. Είπε ότι ήταν η αποστολή του».

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η ανθρωπιστική οργάνωση του Ράσφορντ συγκέντρωσε περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορoνοϊού. Ο Άγγλος επιθετικός έχει βοηθήσει τους πιο φτωχούς και δεν εγκαταλείπει την αποστολή του, γι’ αυτό και βραβεύτηκε πρόσφατα.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button