Ιστορίες

Τον χώρισε λόγω Καρκίνου, έκανε διπλή Μαστεκτομή και αυτός της έκανε Πρόταση Γάμου

Αληθινή αγάπη, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαφορετικά αυτό που ένωσε το συγκεκριμένο ζευγάρι. Έμαθε ότι είχε καρκίνο τέσσερις ημέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού και αποφάσισε να τον χωρίσει. Όμως εκείνος είχε άλλα σχέδια.

Τον παρακάλεσε να την αφήσει, να φύγει, αλλά εκείνος επέλεξε να της κάνει πρόταση γάμου. Η Ντον Μπέρτζις είναι μητέρα δύο παιδιών, 34 ετών, από τη νότια Ουαλία. Μια ημέρα στον έλεγχο που έκανε στο στήθος της ψηλάφισε κάτι σαν μικρό όγκο, σαν οίδημα.

Η αληθινή αγάπη νικά τον καρκίνο

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ντον ξεκίνησε να κάνει εξετάσεις και ήταν εκείνη την περίοδο που γνώρισε τον Στίβεν Ουίλσον, 34 ετών. Άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Τέσσερις ημέρες μετά ο γιατρός της ανακοίνωνε ότι έχει καρκίνο στο στήθος. Η Ντον προειδοποίησε τον Στίβεν ότι μπαίνει σε μια νέα δύσκολη φάση ζωής. Σε άγνωστα μονοπάτια και πολλά θα άλλαζαν. Αλλά εννέα μήνες αργότερα ο Στίβεν ζήτησε τη Ντον σε γάμο.

«Είναι ο φύλακας άγγελός μου», λέει η Ντον. Η Ντον μετά από τέσσερις μήνες χημειοθεραπείας, επεμβάσεων και διπλής μαστεκτομής, κατάφερε να κερδίσει τον καρκίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 28 Μαΐου. «Όταν ο Στίβεν αποφάσισε να μείνει στο πλάι μου, κατάλαβα ότι ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου», λέει η Ντον. Η Ντον έχει δύο κόρες, την 11χρονη Ίμογκεν και την 8χρονη Μαντλέιν.

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button