Ιστορίες

Απόστολος Κοσμάς: Ο πατέρας που σκότωσε από λύπηση τον σχιζοφρενή γιο του και η μεγάλη υποστήριξη της συζύγου του [video]

Μια ιστορία, οικογενειακή τραγωδία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα αρκετά χρόνια πριν και αφορούσε έναν ευκατάστατο πατέρα πέντε παιδιών και τον σχιζοφρενή γιο του, ο οποίος δημιουργούσε συχνά πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Ο Απόστολος Κοσμάς από το Θεσπρωτικό Πρεβέζης, έδειχνε να έχει την τέλεια ζωή, με μια μεγάλη περιουσία, μια βίλα στην Κηφισιά και αυτοκίνητα. Όμως ο πρωτότοκος γιος του, ο τότε 27 ετών Βαγγέλης, είχε ψυχικές διαταραχές, κάτι που οι δικοί του δυσκολεύονταν να αντιμετωπίσουν και που τελικά τους οδήγησε σε μια μοιραία κατάληξη.

Τα προβλήματα του Βαγγέλη είχαν ξεκινήσει να φαίνονται από την εφηβεία του με εκρήξεις θυμού. Η κατάσταση χειροτέρευε όσο εκείνος μεγάλωνε και έλεγε στον πατέρα του ότι ένας γείτονας τους έμπαινε στο κεφάλι του και του έλεγε τι να κάνει.

Οι γιατροί τον διέγνωσαν σχιζοφρενή με παράνοια κα ο ίδιος νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον και την οικογένεια του. Όταν βγήκε και έπειτα όμως, ξεκίνησαν τα πραγματικά προβλήματα μιας και ο νεαρός σταμάτησε να παίρνει την αγωγή του και τότε όλα  ξέφυγαν.

Δείτε αναλυτικά το χρονικό της υπόθεσης στο παρακάτω βίντεο:

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button