Ιστορίες

9χρονος μάζεψε 5.000 ευρώ προσφέροντας σπιτική λεμονάδα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του αδερφού του

Ένα μικρό αγόρι, μόλις εννέα ετών, ο Andrew Emery, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να βοηθήσει την οικογένειά του, στα ιατρικά έξοδα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της νοσηλείας του μικρότερου μέλους της οικογένειάς τους, του Dylan.

Ο Dylan διεγνώσθη με μια σπάνια ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο κι αφορά στο νευρικό σύστημα, τη νόσο του  Krabbe. Έπρεπε να μεταφερθεί και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Pittsburgh όπου εκεί υπάρχει ειδική μονάδα για την περίπτωσή του.

Η οικογένεια που μένει στην Νότια Καρολίνα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζονται για την ιατρική περίθαλψη του παιδιού κι έχουν καταφύγει σε διάφορους τρόπους. Πρόσφατα έγινε μια συναυλία όπου συγκεντρώθηκε κάποιο ποσό, καθώς και μέσω μιας σελίδας στο ίντερνετ τη GoFundMe, όπου πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε δίνοντας όσα χρήματα μπορούσε.

Ο Andrew θέλησε να συνεισφέρει κι αυτός στη συγκέντρωση χρημάτων κι έτσι το Σάββατο έστησε έναν πάγκο μπροστά από μια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων φορτηγών στην γενέτειρά του το Greenwoood κι άρχισε να πουλάει σπιτική λεμονάδα και μπλουζάκια με τυπωμένο το λογότυπο #TeamDylan (ομάδα Dylan).

Ο κόσμος στήριξε την προσπάθειά του κι ο μικρός Andrew κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε δύο ώρες το ποσό των 5.000 ευρώ. Κάτι που τον χαροποίησε πολύ και τον έκανε να νιώσει περήφανος που κατάφερε να κάνει κάτι για την υγεία του αδερφού του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος τα χρήματα που συγκέντρωσε θα δοθούν μαζί με τα υπόλοιπα ποσά στους γιατρούς, αλλά θα κρατήσει ένα μικρό ποσό για ν’ αγοράσει στον αδερφό του ένα αρκουδάκι. Πιστεύει ότι πολύ σύντομα ο αδερφός του θα είναι κοντά του και θα τον βοηθήσει ν’ ανταπεξέλθει σε μια οικογένεια που ως τώρα ήταν γυναικοκρατούμενη.

Άλλωστε η χαρά του ήταν απερίγραπτη όταν ο πατέρας του Matt κι σύζυγός του Melissa του ανακοίνωσαν πως θ’ αποκτούσε έναν αδερφό. Θέλει να τον σφίξει στην αγκαλιά του το συντομότερο δυνατό και να είναι υγιής. Μέσω Facetime βλέπει το μωρό τους κάθε μέρα του μιλάει κι εύχεται να πάνε όλα καλά.

Μια σπιτική λεμονάδα, ένα γλυκό χαμόγελο κι η θέληση του, είναι οι συστάσεις για να στεφθεί ο καλύτερος αδερφός του κόσμου. Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά για τον Andrew, τον Dylan και την οικογένειά τους.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα ή να μας ακολουθήσετε στο twitter
Πηγή
www.e-motions.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button