Ιστορίες

6 ετών ήρωας σώζει την αδερφή του – Tιμητικά παγκόσμιος πρωταθλητής από την WBC!

Ο 6 ετών Bridger Walker έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση για την ψυχή και την στάση που επέδειξε όταν η μικρή του αδερφή δέχτηκε επίθεση από μανιασμένο σκύλο που έρχονταν κατά πάνω της.

Ο Walker προκειμένου να την προστατέψει μπήκε ανάμεσα στο σκηνικό με αποτέλεσμα να δεχτεί εκείνος τα δαγκώματα του σκύλου. Στην συνέχεια έπιασε σφιχτά από το χέρι την αδερφή του και άρχισε να τρέχει γεμάτος αίματα μακριά από τον σκύλο.

Η θεία του ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στα social media γράφοντας :

«Στις 9 Ιουλίου, ο 6 ετών ανηψιός μου Bridger έσωσε την ζωή της μικρότερης αδερφής του μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνη και επιτιθέμενο σκύλο.

Αφού ο σκύλος τον δάγκωσε πολλές φορές στο πρόσωπο και το κεφάλι, άρπαξε το χέρι της αδερφής του και το έβαλαν μαζί στα πόδια για να την διατηρήσει ασφαλή.»


Ο σκύλος έμπηξε τα σαγόνια του στην αριστερή πλευρά του προσώπου του Bridger ανοίγοντάς του το μάγουλο. Χρειάστηκε χειρουργείο δύο ωρών και 90 ράμματα συνολικά για να κλείσει η πληγή.

Όταν ρωτήθηκε από τον πατέρα του γιατί απλά δεν έτρεξε μακριά, το αγόρι απάντησε κάτι μοναδικό:

«Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα πως  αυτός θα έπρεπε να είμαι εγώ.»

Ο Bridger έχει πάρει εύσημα από σταρ του Χόλυγουντ με την είδηση να διαδίδεται παντού , ενώ η παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας της WBC αποφάσισε να τον χρίσει τιμητικά παγκόσμιο πρωταθλητή της, μιας και ο νεαρός εκπροσωπεί απόλυτα τις αξίες της.

Παγκόσμιος πρωταθλητής της WBC είναι ο Tyson Fury στα βαριά κιλά που χαιρέτησε αυτή την κίνηση.

Πηγή
www.ufight.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button