Ιστορίες

5χρονη με καρκίνο φωτογραφίζεται σαν πριγκίπισσα της Disney και στέλνει μήνυμα δύναμης

Η 5χρονη κοπέλα δίνει έναν μεγάλο αγώνα με επιθετική μορφή καρκίνου στα νεφρά. Όμως, για λίγο άφησε πίσω της την πρόκληση που κλήθηκε να ζήσει σε τόσο μικρή ηλικία και η 5χρονη Αριάννα Ταφτ από το Ρόουντ Άιλαντ μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ για μία γλυκύτατη φωτογράφιση. Το χαμόγελο της κοπέλας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης έφτανε μέχρι τα αυτιά της.

«Το να τη βλέπω ντυμένη σαν μαγική πριγκίπισσα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Κοιτάζω τις φωτογραφίες της και ξέρω ότι είναι η Άρι, η κορούλα μου, αλλά πραγματικά μοιάζει σαν να πρωταγωνιστεί στη δική της ταινία», ανέφερε χαρούμενος ο μπαμπάς της, Ράιαν.

Για το μικρό κορίτσι, το οποίο έχει έναν 13 εκατοστών όγκο στο νεφρό της, η φωτογράφιση ήταν μία φωτεινή αχτίδα κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, που της επέτρεψε να ξεφύγει λίγο από τις καθημερινές προκλήσεις που βιώνει με την υγεία της και να αγκαλιάσει την πριγκίπισσα που κρύβει μέσα της.

«Η αγαπημένη της ταινίας είναι η Frozen και ξετρελάθηκε που μπόρεσε να γίνει για λίγο η Elsa», δήλωσε η φωτογράφος, Ashley Richer. Πρόσθεσε ότι η μικρή Αριάννα άρεσε πολύ η στολή της Χιονάτης τόσο πολύ, που δεν έβγαλε το φόρεμα μέχρι να φτάσει στο σπίτι της μετά τη φωτογράφιση. Ωστόσο δείτε άλλη μια ιστορία που συγκλονίζει με μωράκι που πάσχει από καρκίνο και κλαίει ζητώντας τη μαμά του χωρίς να ξέρει ότι το εγκατέλειψε λόγω της ασθένειας του.

Η Αριάννα παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας της παραμένει δυνατή

Η Richer δωρίζει τις θεματικές της φωτογραφίες σε παιδιά με καρκίνο από το 2018 στη μνήμη του ενός έτους γιου μίας φίλης της, ο οποίος πέθανε από την ασθένεια το 2017. Η Αριάννα υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου από νεφρό, όμως ο καρκίνος επέστρεψε και παραμένει στο άλλο της νεφρό, ενώ έκανε μεταστάσεις στους πνεύμονες, το συκώτι και τους λεμφαδένες.

Παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας της όμως, η Αριάννα συνεχίζει να είναι δυνατή και να στοχεύει να ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες της. «Ακούει κανείς καρκίνο και σκέφτεται όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα, τα οποία τον συνοδεύουν. Αλλά εκείνη δεν έχει επιτρέψει ούτε μία ημέρα να γίνει δύσκολη.

Δεν γίνεται να την κοιτάξετε και να μην δείτε ότι έχει τόση δύναμη. «Εκπροσωπεί όσους δεν έχουν μαλλιά. Είναι πολύ όμορφη και ακόμα και χωρίς μαλλιά είναι μια πριγκίπισσα!», λέει ο μπαμπάς της.

 

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button