Ιστορίες

41χρονη είπε ψέματα πως έχει καρκίνο, μάζεψε 50.000€ από φιλανθρωπίες και τα έφαγε στον τζόγο και τα ταξίδια

Ο καρκίνος αποτελεί μία αρρώστια, η οποία έχει οδηγήσει στο θάνατο πάρα πολλούς νέους ανθρώπους. Μία γυναίκα ηλικίας 41 ετών είχε την ιδέα να προσποιηθεί πως είχε καρκίνο. Το έκανε για να κερδίσει λεφτά από τις δωρεές.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η εν λόγω κυρία αντί να κοιτάξει να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ για να μην την πάρουν χαμπάρι, προτίμησε να ξοδέψει τα λεφτά (45.000 λίρες ή 50.000 ευρώ) σε διακοπές στο εξωτερικό και ακριβά εισιτήρια για ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, η κατηγορουμένη έφαγε τα λεφτά που της δώρισαν καλόπιστοι άνθρωποι σε διαδικτυακό τζόγο. Ξόδεψε επίσης χρήματα σε ακριβά ταξίδια και εισιτήρια για να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες της Τότεναμ!

Ποια ήταν η Βρετανίδα που έβγαζε χρήματα, λόγω… της ασθένειας

Ο λόγος για την Βρετανίδα Nicole Elkabbass από το Κεντ. Η ίδια κατηγορείται πως δημιούργησε μία ομάδα στην ιστοσελίδα GoFundMe. Εκεί προσποιήθηκε πως πάσχει από καρκίνο και ζητούσε χρήματα για να πληρώσει τις θεραπείες της.

Η δίκη ξεκίνησε χθες και ήδη ο εισαγγελέας έκανε λόγο για κατάφωρα ψέματα από την κατηγορουμένη, η οποία στην ιστοσελίδα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της από νοσοκομείο, αλλά αποδείχθηκε ότι τελικά είχε τραβηχτεί από μία επέμβαση που είχε κάνει στη χολή.

Μάλιστα ο γιατρός -φίλος της κατηγορουμένης-, ο οποίος σύμφωνα με την σελίδα την είχε διαγνώσει με καρκίνο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο και αρνήθηκε κάθε ανάμιξή του στην ιστορία. Η Nicole Elkabbass δήλωσε στο δικαστήριο αθώα για τις κατηγορίες.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button