Ιστορίες

3 κορίτσια που νίκησαν τον καρκίνο στέλνουν μήνυμα θάρρους στα παιδιά που παλεύουν

Η μάχη με τον παιδικό καρκίνο είναι μια μάχη άνιση και εξαιρετικά δύσκολη για κάθε μικρό ασθενή. Συνεπώς, τα παιδιά που λαμβάνουν θεραπεία χρειάζονται όλη την υποστήριξη που μπορούν να έχουν, ιατροφαρμακευτική, αλλά και ψυχολογική.

Γι’ αυτό και αυτά τα 3 θαρραλέα κορίτσια απ’ την Οκλαχόμα, φωτογραφίζονται κάθε χρόνο μαζί, έχοντας νικήσει τον καρκίνο, αλλά ξέροντας πως πολλά παιδιά εκεί έξω ακόμη παλεύουν.

Η 11χρονη Ριάν Φράνκλιν, η 9χρονη Άινσλι Πίτερς και η 8χρονη Ράιλι Χιούι, πρωτοσυναντήθηκαν το 2014, όταν λάμβαναν θεραπεία για τον καρκίνο, για μια φωτογράφιση που έγινε viral και συγκίνησε όλον τον κόσμο.

Εντυπωσιασμένες απ’ τον θετικό αντίκτυπο, οι 3 συναγωνίστριες αποφάσισαν να επαναλαμβάνουν την φωτογράφιση κάθε χρόνο, ακόμη και τώρα που πλέον είναι υγιείς, για να στέλνουν το μήνυμα της νίκης σε όλα τα παιδιά που περνάνε όσα πέρασαν εκείνες.

«Είναι μια εκπληκτική φωτογραφική δουλειά», δήλωσε μετά την περσινή συνάντηση η φωτογράφος Λόρα Σκάντλινγκ, «λαμβάνω συνεχώς μηνύματα αγάπης από ανθρώπους που βλέπουν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και λαχταράνε να μου πουν πόσο τους βοήθησαν σε κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Νομίζω ότι αυτά τα κορίτσια δεν έχουν αντιληφθεί πόσο δύναμη κρύβει μια απλή εικόνα που τις δείχνει να αγκαλιάζονται μαζί.».

Τα κορίτσια μπορεί να έχουν βγει νικήτριες απ’ τη μεγάλη μάχη, αλλά οι επιπτώσεις της ασθένειας, στην ανάπτυξή τους για παράδειγμα, είναι κάτι με το οποίο παλεύουν ακόμη. Η ετήσια συνάντησή τους, λειτουργεί ως δυναμωτικό και για τις ίδιες, θυμίζοντάς τους ότι έχουν ήδη περάσει το πιο μεγάλο εμπόδιο απ’ όλα.

Μάλιστα, στις τελευταίες φωτογραφίσεις, προστέθηκε κι ένα αγοράκι, ο 4χρονος Κόνορ, που βρίσκεται στο στάδιο της θεραπείας, κάνοντας το μήνυμά τους ακόμη πιο δυνατό και συγκινητικό.

 

Πηγή
https://www.mama365.gr/
Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button