Ιστορίες

2χρονο αγοράκι περπατάει χαρούμενο για πρώτη φορά μετά την παράλυσή του [video]

Ο Αλάρικ έκανε τα πρώτα του βήματα μετά την παράλυσή του, και αυτό είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα. Και αυτό γιατί, μέχρι πρότινος το μικρό παιδί δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε τα χεράκια του, αλλά ούτε και τα ποδαράκια του.

Όταν ο Αλάρικ Μπρίτζμαν έκανε τα πρώτα του βήματα, το χαμόγελο στο πρόσωπό του ήταν αδιαμφισβήτητο. Το προσωπικό του νοσοκομείου εμψύχωσε τα 2χρονο αγοράκι χειροκροτώντας τον και δίνοντας του απίστευτη δύναμη.

Ο Αλάρικ έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι την πλήρη ανάρρωσή του, αλλά αυτή η στιγμή ήταν πολύ σημαντική για τον ίδιο καθώς μέχρι πρότινος το μικρό παιδί δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε τα χεράκια του, αλλά ούτε και τα πόδια του.

Σύμφωνα με το Good Morning America, οι γονείς του Αλάρικ κατάλαβαν για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πάει καλά με τον γιο τους όταν διαμαρτυρήθηκε μια μέρα για έναν μυ στην πλάτη του.

«Σήκωσα το πόδι του και έπεσε κάτω. Είπα στην νοσοκόμα “κοίτα είναι παράλυτος”. Είδα τον φόβο στα μάτια της» είπε ο μπαμπάς του, Ντάστιν Μπρίτζμαν.

Τελικά ο μικρός Αλάρικ έμεινε τελείως παράλυτος. Τους επόμενους μήνες συνεργάστηκε με τους φυσιοθεραπευτές του με την ελπίδα να ανακτήσει περισσότερο έλεγχο στα άκρα του. Θα έκανε επίσης καθημερινές βόλτες στο νοσοκομείο με τον μπαμπά του.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του νοσοκομείου στο Facebook δείχνει ότι ο μικρούλης έκανε τα πρώτα του βήματα από τότε που έμεινε παράλυτος.

Για να γιορτάσει αυτήν την απίστευτη περίσταση, το νοσοκομείο δημιούργησε έναν “δρόμο” σε ένα διάδρομο, με μια γραμμή τερματισμού και ένα εορταστικό πανό που έγραφε “Το έκανα!”

Πηγή
sputniknews.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button