Πρόσωπα

Χαμογελάει ξανά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά το σοβαρό τροχαίο: Η κατάσταση της υγείας του σήμερα και η δικαίωση

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα, πριν πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του, δικαιώθηκε από το Εφετείο.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, Γιώτα Κηπουρού, στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live, η δικαίωση ήρθε και σε δεύτερο βαθμό, καθώς με απόφαση του Εφετείου, στις 19 Σεπτεμβρίου, αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης για την ηθική βλάβη και την αναπηρία που προκλήθηκε στον γνωστό παρουσιαστή και ταυτόχρονα μείωσε το ποσοστό της συνυπαιτιότητας από 30% σε 20%, επειδή δεν φορούσε κράνος όταν οδηγούσε.

Επίσης, το Εφετείο υπογράμμισε ότι ο μοναδικός υπεύθυνος για το τροχαίο ήταν ο οδηγός του λεωφορείου, που από αμέλεια δεν είχε τεταμένη την προσοχή του.

Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα

Όπως επεσήμανε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι «σήμερα πέντε χρόνια μετά το τραγικό βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων του 2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει σημεία βελτίωσης. Έχει βελτίωση και στο νοητικό και στο κινητικό επίπεδο. Δίνει έναν αγώνα να κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Σε αυτόν τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγός του».

Και συμπλήρωσε ο Αγαμέμνονας Τάτσης, για την αποζημίωση που θα λάβει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του, «το ποσό που του επιδικάστηκε είναι ανάλογο της έκτασης και της βλάβης».

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου του 2017, όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γύριζε από κέντρο διασκέδασης, συγκρούστηκε με λεωφορείο, που άλλαζε διαδοχικά λωρίδες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η μηχανή έπεσε πάνω του και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στη σύγκρουση. Έκτοτε, ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά έμεινε παράλυτος και καθημερινά δίνει τη δική του μάχη με την Εβελίνα Βαρσάμη και τον γιο τους να βρίσκονται στο πλευρό του.

Πηγή
www.enimerotiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button