Πρόσωπα

Συγκλονίζει η Σέλμα Μπλερ: “Έτσι είναι η ζωή μου με σκλήρυνση κατά πλάκας”

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον αγώνα που δίνει με την σκλήρυνση κατά πλάκας τους τελευταίους μήνες, περιγράφοντας τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλει στην καθημερινότητα αλλά και στη δουλειά της.

Τον “Γολγοθά” που ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες, δίνοντας μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας (Multiple Sclerosis, MS) αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός Σέλμα Μπλερ.

Η πρωταγωνίστρια του “Cruel Intentions’ διαγνώστηκε με την ασθένεια τον περασμένο Αύγουστο, είχε όμως εδώ και χρόνια τα συμπτώματα, τα οποία αγνοούσε.

Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο “Another Life” του Netflix, αν και με τεράστιο κόπο και πολύ μεγάλη βοήθεια, όπως αποκαλύπτει στους λογαριασμούς της στα social media.

Εξηγεί μάλιστα ότι όλο αυτό θα ήταν ακατόρθωτο χωρίς τη βοήθεια της ενδυματολόγου της, ζητώντας σε μία χαρακτηριστική αποστροφή της ανάρτησής της, βοήθεια στην περίπτωση που κάποιος τη δει να έχει σωριαστεί στο δρόμο ή να έχουν πέσει τα πράγματά της κάτω.

Η έμπνευση για να μιλήσει δημόσια ήρθε από την ενδυματολόγο της, Αλίσα Σουάνσον, που κυριολεκτικά τη ντύνει και τη γδύνει στα γυρίσματα, αφού είναι στιγμές που δεν μπορεί να βγάλει ούτε τα ρούχα της ή να σταθεί όρθια.

“Η μνήμη μου είναι θολή και η αριστερή μου πλευρά ζητά οδηγίες από ένα σπασμένο GPS” αναφέρει σε ένα σημείο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά.

“Θέλω να παίξω ξανά με το γιο μου, θέλω να περπατήσω στο δρόμο και να ιππεύω το άλογό μου”, καταλήγει, δηλώνοντας αποφασισμένη να δώσει μάχη και να βγει νικήτρια, με τις ευχές όλων.

Πηγή
www.news247.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button