Ιστορίες

Συγκινεί το κορίτσι με το «μισό πρόσωπο»: Ο πατέρας μου με εγκατέλειψε από την ώρα που με είδε στο μαιευτήριο

Η Γιαροσλάβα γεννήθηκε με μισό πρόσωπο. Όταν ο πατέρας της την είδε για πρώτη φορά στο μαιευτήριο, την εγκατέλειψε.  Η κοπέλα πάσχει από συγγενή ανωμαλία στο πρόσωπο και γεννήθηκε χωρίς μύτη και αριστερό αυτί.

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα, εξομολογείται ότι ο πατέρας της έξαφανίστηκε μόλις την είδε και από τότε δεν έχει δει ή ακούσει για εκείνον. Όμως, δεν του κράτησε κακία και θέλει να κερδίσει την αποδοχή του.

Πριν από τρία χρόνια, στα 14 της, η Γιαροσλάβα δημιούργησε μία σελίδα στο Instagram, στην οποία μοιράζεται βίντεο την ώρα που γράφει μουσική λέγοντας: «Ονειρεύομαι να γίνω μία διάσημη μουσικός για να κάνω τον πατέρα μου περήφανο».

Όπως λέει η ίδια, ήταν ένα παιδί που το ήθελαν οι γονείς της, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για την κατάστασή της, και ανυπομονούσαν για τη γέννησή της.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης για τη ζωή της, η 17χρονη ανέφερε: «Η μητέρα μου αποδέχθηκε την ασυνήθιστη όψη μου. Με αγαπά και με φροντίζει».

Όμως, εξήγησε ότι δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της. «Μας άφησε από τη στιγμή που με είδε για πρώτη φορά στο μαιευτήριο. Δεν έχουμε νέα του από τότε», εξομολογείται.

Ο πατέρας της 17χρονης, ο οποίος λέγεται ότι ήταν οδηγός φορτηγού και κέρδιζε αρκετά χρήματα, δεν στήριξε ποτέ τη μητέρα της, η οποία έπρεπε να εργάζεται σκληρά για να μεγαλώσει το κορίτσι.

Ωστόσο, παρά το γεγονός της εγκατάλειψής της από τον πατέρα της, η Γιαροσλάβα δεν του κρατά κακία και παραμένει αποφασισμένη κάποια μέρα να τον συναντήσει.

«Δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματά μου»

Έχει προσπαθήσει να του μιλήσει μέσω των social media, αλλά τα μηνύματά της έχουν αγνοηθεί από εκείνον.  «Βρήκα τα προφίλ του και προσπάθησαν να επικοινωνήσω μαζί του, όμως ποτέ δεν μου απάντησε», αναφέρει η 17χρονη.

«Η μητέρα μου μού είπε: “γιατί το κάνεις αυτό; Μπορεί να μη θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου”. Όμως, εγώ είμαι περίεργη να δω τι κάνει. Είναι ο πατέρας μου, όπως και να χει», συνεχίζει.

Η 17χρονη εξομολογήθηκε, ότι και η ίδια χρειάστηκε χρόνο για να αποδεχθεί την εμφάνισή της και να νιώσει άνετα με τον εαυτό της.

«Στο παρελθόν, ήθελα να αλλάξω τα πάντα, ξεκινώντας από τα μαλλιά μου. Μετά ηρέμησα και αποδέχθηκα τον εαυτό μου. Δεν έχω πλέον νεύρα και ψυχολογικές μεταπτώσεις από τότε», αναφέρει.

Εξαιτίας της κατάστασής της, η 17χρονη δυσκολεύεται στην αναπνοή, κάτι που κάνει τον ύπνο της αρκετά δύσκολο. Χρειάζεται πλαστικές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί η μύτη της και οι λειτουργίες της.

«Οι εχθροί μου με κάνουν να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερη»

Για πολλά χρόνια, η Γιαροσλάβα μαθαίνει να παίζει κιθάρα και να τραγουδά, ενώ το όνειρό της είναι να γίνει διάσημη μουσικός για να κερδίσει την αποδοχή του μπαμπά της.
«Μαθαίνω κιθάρα πάνω από δέκα χρόνια. Λατρεύω τη μουσική και ιδιαίτερα, την ποπ , τη ραπ και τα ρωσικά τραγούδια.», λέει η ίδια.

Παρόλα αυτά, επισημαίνει ότι η αλληλεπίδραση που λαμβάνει δεν είναι πάντα θετική. «Αν έχω εχθρούς; Πάντα. Με κινητοποιούν να δουλεύω πιο σκληρά και να γίνομαι καλύτερη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button