Ιστορίες

Στο σχολείο τον κορόιδευαν και τον φώναζαν «Φλαμίνγκο». Η ζωή όμως του χαμογέλασε με τον πιο απίστευτο τρόπο!!

Πλέον, υπάρχουν δεκάδες εκστρατείες αφιερωμένες στο να σταματήσουν τον σχολικό εκφοβισμό, αλλά δυστυχώς η επιτυχία τους είναι ακόμα περιορισμένη.

Παιδιά που δεν θεωρούνται φυσιολογικά μπορούν να αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, ειδικά από τους συνομηλίκους τους. Ένα μικρό αγόρι που τον λένε Aldrin το ξέρει αυτό πολύ καλύτερα από τον καθένα.

Ο Aldrin γεννήθηκε με ένα γενετικό ελάττωμα: τα γόνατά του λυγίζουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Εξαιτίας αυτού, το αγόρι ποτέ δεν κατάφερε να σταθεί όρθιο. Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να περπατήσει και τα πόδια του του προκαλούσαν έντονο πόνο.

Αλλά το χειρότερο είναι ο σωματικός πόνος από τα πειράγματα. Τα άλλα παιδιά πείραζαν συνεχώς τον Aldrin, λέγοντας πως τα πόδια του τον κάνουν να «μοιάζει με φλαμίνγκο.»

Αυτό του έριχνε πολύ την αυτοπεποίθηση και άρχισε να νιώθει πως η ζωή του δεν είχε κανένα νόημα. Αυτό είναι κάτι τραγικό για κάθε παιδί αλλά για πολύ καιρό ο Aldrin ένιωθε πως το μέλλον του επιφύλασσε μόνο μιζέρια.

Φέτος, το 11χρονο αγόρι εμφανίστηκε στο νοσοκομείο Tebow CURE Hospital για βοήθεια. Όταν οι γιατροί άκουσαν για την κατάστασή του, ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου έτρεξε στον ίδιο τον Tim Tebow να του πει την ιστορία.

Εκείνος συγκινήθηκε πολύ από την έκκληση του Aldrin. Ήξερε πως έπρεπε να τον συναντήσει από κοντά, αφού ένα αγόρι που του έμοιαζε πολύ είχε αλλάξει την ζωή του πριν αρκετά χρόνια.

Όταν ο Tim άκουσε για τον Aldrin, θυμήθηκε αμέσως την ιστορία του Sherwin και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει. Δεν υπήρχε αμφιβολία στο μυαλό του, έπρεπε να κάνει κάτι για να βοηθήσει το μικρό αγόρι.

Οι γιατροί είχαν προτείνει στον Aldrin να μην προχωρήσει με την επέμβαση γιατί ήταν ήδη 11 ετών. Δεν θα είχε γρήγορη ανάρρωση αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Έτσι, έφτιαξαν ένα πλάνο που θα άλλαζε για πάντα την ζωή του.

Το αγόρι υποβλήθηκε σε μία επέμβαση 4 ωρών και μετά μπορούσε επιτέλους να στέκεται όρθιος και να περπατάει κανονικά. Αυτή ήταν μία τεράστια αλλαγή για εκείνον.

Δεν χρειαζόταν πλέον να είναι θύμα βασανιστηρίων. Μπορούσε επιτέλους να ζήσει μία ζωή χωρίς πειράγματα.

Ο Aldrin τώρα προσπαθεί να μάθει να περπατάει κανονικά και δεν θα αργήσει πολύ να αρχίσει να περπατάει μόνος του. Η ζωή του έχει αλλάξει πραγματικά.

Δείτε περισσότερα για την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button