Ιστορίες

Πύργος: Γέννησε και παράτησε το νεογέννητο στο νοσοκομείο – 4,5 μήνες μετά η τύχη χαμογέλασε στο μωρό

Μια αληθινή ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωράκι μόλις 4,5 μηνών που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου κάνει από το πρωί το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας τρυφερά συναισθήματα σε όποιον τη διαβάσει.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Το αγοράκι ήρθε αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας από το πρώτο του κιόλας κλάμα καθώς η μητέρα του μόλις το γέννησε το εγκατέλειψε στο νοσοκομείο για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της patrisnews.gr το νεογέννητο αγκάλιασαν με θέρμη και θαλπωρή όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, θέλοντας να του δώσουν απλόχερα όλα όσα του στέρησε η ίδια του η μάνα.

ΘΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο μικρός έχει «κλέψει» την καρδιά όλου του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το έχει αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά και σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως ήδη μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου το γλυκύτατο αγοράκι να αποκτήσει νέα μητέρα και σπίτι στο οποίος όπως φαίνεται, σε αντίθεση με το προηγούμενο, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button