Ιστορίες

Ο Πατρινός που αποδεικνύει στην πράξη ότι η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο για την ζωή (pics)

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης, μιλάει από την Ολλανδία στο patrasevents.gr, λίγες ώρες μετά τα μετάλλια που κατέκτησε 

Μπορεί να πήγε στην Ολλανδία και στην Cuijk για την εμπειρία, όμως ο Πατρινός Ανδρέας Στρατουδάκης γυρίζει θριαμβευτής στην Πάτρα.

Ο Πατρινός που με το πείσμα του και την θέληση του περνάει μηνύματα ζωής σε όλους μας κατάφερε να πάρει δύο μετάλλια στην διοργάνωση που έγινε στο πλαίσιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος χορού με καροτσάκι.

Συγκεκριμένα, μαζί με την παρτενέρ του Εύη Χαμπλά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία dutch open και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία world paradance sport international competition.

Ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr. από την Ολλανδία όπου βρίσκεται τονίζει:“Θέλω να δηλώσω πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σκοπός μου βέβαια ήταν μια αξιοπρεπή εμφάνιση, όμως και τις δύο φορές που χόρεψα πήγα καλά, με εξαίρεση ορισμένα μικρά λάθη.

Όμως η προσπάθεια μου ήταν δύσκολη και είχα λίγο χρόνο προετοιμασίας, ενώ κατά την διάρκεια της αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα που έκαναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για μένα, κυρίως από πλευράς ψυχολογικής”. 

Ο Πατρινός που αποδεικνύει στην πράξη ότι η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο για την ζωή (pics)

Η προσπάθεια του δεν σταματά όμως στην Ολλανδία. Μπροστά του έχει τους αγώνες στην Γερμανία και την Πολωνία. “Τώρα για μένα ξεκινάει η δουλειά αν θέλω να συνεχίσω και να πάρω μέρος στους επόμενους διαγωνισμούς.

Τα μετάλλια δεν έχουν και τόση σημασία αυτή τη στιγμή, μετράει κυρίως που πήρα το βάπτισμα του πυρός. Και αυτό είναι ένα γεγονός χάρη στην Αναγέννηση και την κ. Βαγιωνά την πρόεδρο του Κέντρου Αποκατάστασης που με στήριξαν οικονομικά, με εμπιστεύτηκαν και εμψύχωσαν το όνειρο μου”. 

Ο ίδιος γνωρίζει ότι η ζωή είναι ένας δρόμος που δεν έχει σταματημό, μόνο προσπάθεια και τονίζει: “Εξακολουθώ να φωνάζω και να λέω, ότι η αναπηρία δεν πρέπει να σταματάει τη ζωή, αλλά να μας πεισμώνει και να την προσαρμόζουμε στην ζωή μας, έτσι όπως εμείς την θέλουμε και όχι όπως μας θέλει αυτή”. 

Διαβάστε:  Αυτή χωρίς χέρι, αυτός χωρίς πόδι - χορεύουν χέρι χέρι

Ο Πατρινός που αποδεικνύει στην πράξη ότι η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο για την ζωή (pics)

Πηγή
www.patrasevents.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button