Ιστορίες

Ο πατέρας της, της έριξε οξύ όταν ήταν παιδί. Σήμερα είναι μοντέλο και εμπνέει όλο τον κόσμο με τις ομιλίες της!

Ο πατέρας της, της έριξε οξύ όταν ήταν παιδί. Σήμερα είναι μοντέλο και εμπνέει όλο τον κόσμο με τις ομιλίες της!

Ήταν μόλις 2 μηνών όταν ο πατέρας της, που ήθελε να ξεφορτωθεί την ίδια και τη μητέρα της, έλουσε και τις δύο με βιτριόλι. Η μητέρα της, υπέκυψε στα τραύματά της, η ίδια ωστόσο, παρά τα εγκαύματα που υπέστη σε όλο της το σώμα και μετά από 5 χρόνια νοσηλείας, επέζησε.

Σήμερα ειναι μοντέλο, ομιλήτρια ψυχικής ενδυνάμωσης και ιδρύτρια Οργανισμού που υποστηρίζει θύματα που υπέστησαν το ίδιο με εκείνη. Αξίζει να διαβάσεις την ιστορία της.

Είμαι αγωνίστρια, όχι θύμα! λέει η 26χρονη σήμερα, Anmol Rodriguez από την Ινδία, που παραλίγο να πεθάνει από βιτριόλι όταν ήταν παιδί και σήμερα εμπνέει με την ιστορία της.

Ήταν μόλις 2 μηνών όταν ο πατέρας της, που ήθελε να ξεφορτωθεί την ίδια και τη μητέρα της, έλουσε και τις δύο με βιτριόλι. Η μητέρα της, υπέκυψε στα τραύματά της, η Anmol ωστόσο, παρά τα εγκαύματα που υπέστη σε όλο της το σώμα και μετά από 5 χρόνια νοσηλείας, επέζησε.

Με την έξοδό της από το νοσοκομείο, βρήκε αποδοχή και ασφάλεια σε στέγη για άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Επιστρέφοντας στο σχολείο, βρέθηκε αντιμετώπιση με άθλια σχόλια για την εμφάνισή της, ωστόσο αποφάσισε να πιστέψει στον εαυτό της και όχι σε αυτά που της έλεγαν οι άλλοι.

Σήμερα η Anmol ειναι μοντέλο, ομιλήτρια ψυχικής ενδυνάμωσης και ιδρύτρια του Οργανισμού Επιζήσαντωναπό επιθέσεις με οξύ”  που υποστηρίζει θύματα που υπέστησαν το ίδιο με εκείνη.

“Το οξύ δεν σταματάει τη ζωή. Μπορεί να σου αλλάζει το πρόσωπο, αλλά δεν καταστρέφει την ψυχή σου. Μέσα μας παραμένουμε ίδιοι και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για να ζήσουμε το υπόλοιπο μια ςευτυχισμένης ζωής” λέει η Anmol.

 

Πηγή
filoitexnisfilosofias.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button