Ιστορίες

Ο μικρός Βαγγέλης νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια!

Ήταν 4 χρόνια πριν όταν γνωρίσαμε τον μικρό Βαγγέλη που έπασχε από μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου. Για να αντιμετωπιστεί η ασθένειά του έπρεπε να ταξιδέψει στην Αμερική, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πολύ απλά καθώς η νοσηλεία στο Νοσοκομείο Memorial κόστιζε 500.000 δολάρια.

Τότε, ο Πέτρος Πολυχρονίδης που είναι και νονός του αγοριού έκανε μια εκστρατεία ώστε να μαζευτούν χρήματα για να σωθεί το παιδί και ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Έτσι πολύ γρήγορα ο Βαγγέλης ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι που θα του έσωζε τη ζωή.

Το Σάββατο, ο νονός του μικρού Βαγγέλη ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook το πιο ευχάριστο νέο: ο μικρός Βαγγέλης είναι καλά και επέστρεψε νικητής από την Αμερική. Η αγάπη του κόσμου για ακόμη μια φορά έκανε το θαύμα της…

Η ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη:

Οι καλές ειδήσεις είναι αυτές που μας έλειψαν και έχουμε ανάγκη αυτούς τους καιρούς. Για αυτήν την καλή είδηση έχετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης οπότε με μεγάλη χαρά την μοιράζομαι μαζί σας!

Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε. Έχει πολλές αγκαλιές να αναπληρώσει. Χιλιάδες χαμένα φιλιά με τον νονό για κάθε μέρα που γινόταν πιο δυνατός εκεί στις ΗΠΑ. Θα κάνει για πρώτη φορά φίλους εδώ στη χώρα του, την οποία αμυδρά θυμάται αφού έφυγε πολύ μικρούλης. Τον περιμένει μαζί με τους γονείς του, μια ολοκαίνουργια ζωή γεμάτη αισιοδοξία.

Να είμαστε υγιείς, ενωμένοι, να αγαπάμε τους ανθρώπους και να φροντίζουμε όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Αλλιώς είμαστε πάμπτωχοι.

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button