Πρόσωπα

Ο Αντώνης Τσαπατάκης θα εμπνευστεί και φέτος από τα «τα γενναία παιδιά» του ΕΛΕΠΑΠ Χανίων

Έχει καταφέρει να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις στο ελληνικό κοινό με τις επιδόσεις του στους παραολυμπιακούς αγώνες. Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι από τους πιο δημοφιλείς αθλητές και όχι άδικα, καθώς οι προσπάθειές του είναι μοναδικές.

Ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης μπορεί να είναι πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο όμως αυτό δεν τον σταματάει καθώς για μία ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα ζωής και μας επιβεβαίωσε την «μανία» του για ζωή!

Αυτή τη φορά, ο Αντώνης με αφορμή τη απόκριες έγραψε στα social media:

Η περσινή αποκριάτικη μεταμφίεση μου σε Bat-man εκτός από τα διθυραμβικά σχόλια που αποκόμισε, ενέπνευσε. Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός της κατασκευής της, το ελεπαπ Χανίων, εκτός από εμένα, να ντύσει τους μικρούς, τους αληθινούς αυτούς ήρωες, με στολές τηλεοπτικών ηρώων και να φτιάξει το ημερολόγιο του ονομάζοντας το «τα γενναία παιδιά». Άραγε φέτος από ποιό γενναίο παιδί εγώ να εμπνευστώ?

https://www.facebook.com/AntonisTsapatakis/photos/a.414800388711577/1055119824679627/?type=3&theater

Η ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937 και για 80 ολόκληρα χρόνια, έχει προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητικές αναπηρίες, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους, μέσα από τα έξι Κέντρα της, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.

Με την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, περισσότεροι από 1.000 ετησίως βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, αγωνίζονται σε καθημερινή βάση με τη βοήθεια του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού της, να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο. Πάνω από το 60% των παιδιών της αναγνωρισμένης Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ, καταφέρνουν να ενταχθούν στις πρώτες τάξεις του γενικού Δημοτικού Σχολείου.

Διαβάστε:  Ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης ποζάρει με τον ανάπηρο Τζίμη!

Κάθε δωρεά είναι ανεκτίμητη και αξιοποιείται σε θεραπείες και στήριξη των καινοτόμων ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης των παιδιών με αναπηρία.
Όλοι μπορούν να δείξουν την αγάπη τους σ’ ένα παιδί με αναπηρία και να το βοηθήσουν να κάνει ένα ακόμα βήμα ζωής.

Web Site: ΕΛΕΠΑΠ

Τηλ: 19811 | Χανιά:2821097499

FB: ΕΛΕΠΑΠ

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button