Ιστορίες

Νοσηλεύτρια υιοθετεί κοριτσάκι που αγάπησε με μια ματιά. Δεν το επισκεπτόταν κανείς στο νοσοκομείο

Παιδί εξαρτημένων γονιών, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως μια γυναίκα δεν δίστασε να του προσφέρει απεριόριστη αγάπη και ένα σταθερό σπίτι.

Τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η συγκινητική ιστορία υιοθεσίας ενός κοριτσιού με σοβαρά προβλήματα υγείας, που κατάφερε να κερδίσει με την πρώτη ματιά την καρδιά της θετής μητέρας του.

Η Λιζ Σμιθ, νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο, έμαθε στα σαράντα της ότι δεν θα κατάφερνε να αποκτήσει δικά της παιδιά, αλλά δεν είχε εξετάσει την επιλογή της υιοθεσίας. Μέχρι που μια συνάδελφός της τής μίλησε για ένα μωρό εξαρτημένων γονιών, που είχε γεννηθεί πρόωρα και το οποίο δεν είχε επισκεφτεί κανένας τους πρώτους μήνες νοσηλείας του στην ομάδα εντατικής θεραπείας.

Η Ζιζέλ, όπως είναι το όνομα του παιδιού, επρόκειτο να μεταφερθεί σε ίδρυμα όταν εκείνη η νοσηλεύτρια είπε στη Λιζ: «Έχεις γνωρίσει τη Ζιζέλ; Θεωρώ ότι θα ταιριάζατε απολύτα». «Εγώ απάντησα: “δεν ξέρω, δεν έχω σκεφτεί ποτέ την αναδοχή η την υιοθεσία”» είπε πρόσφατα η Λιζ Σμιθ σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο CNN με τη μικρούλα αγκαλιά, να τραγουδάει και να γελάει συνέχεια. «Μόλις μία εβδομάδα μετά όμως έτυχε να τη συναντήσω, τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν και αυτό ήταν».

Μετά από μια μακρά διαδικασία γραφειοκρατίας η υιοθεσία ολοκληρώθηκε και πλέον η γλυκιά Ζιζέλ, δύο χρονών σήμερα, απολαμβάνει άπειρη αγάπη και ένα σταθερό σπίτι. Στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε μετά τη γέννα, λόγω της εξάρτησης των γονιών της από ουσίες, μείωναν τις πιθανότητες υιοθεσίας.

Σήμερα παρόλο που η μικρή συνεχίζει να τρέφεται με σωληνάκι εξελίσσεται σε ένα γεμάτο ενέργεια και υγεία κορίτσι. Επιβεβαιώνοντας τη θεραπευτική δύναμη της αγάπης. «Η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο» καταλήγει η Λιζ στην κάμερα, για τη σχέση που έχει μεταμορφώσει, κατά κάποιον τρόπο, μαμά και κόρη.

Δείτε την ιστορία της Λιζ και της Ζιζέλ στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή
www.womantoc.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button