Ιστορίες

Νηπιαγωγός διδάσκει τους μαθητές της από το νοσοκομείο την ώρα που κάνει χημειοθεραπεία

Μία 54χρονη δασκάλα με καρκίνο, υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, συνεχίζοντας τα μαθήματα στους μαθητές της από το νοσοκομείο.

Για πολλούς εκπαιδευτικούς η διδασκαλία δεν είναι μία απλή δουλειά, αλλά ένα λειτούργημα. Είναι ένα αληθινό πάθος και τίποτα δεν τους εμποδίζει απ’ το να εμπνεύσουν και να διδάξουν σημαντικά πράγματα στους μαθητές τους, όσοι μικροί και αν είναι.

Η 54χρονη δασκάλα κάνει μάθημα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Αυτό ακριβώς ισχύει γι’ αυτή την υπέροχη νηπιαγωγό, που παρόλο που κάνει χημειοθεραπείες για τον καρκίνο, δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει να κάνει μάθημα στα «παιδιά της» -όπως η ίδια τα αποκαλεί- απ’ το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η 54χρονη δασκάλα Kelly Klein διδάσκει στο δημοτικό σχολείο Falcon Heights. Είναι το είδος του δασκάλου που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ, διότι είναι αξιολάτρευτη, γλυκιά και κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Είναι δασκάλα τα τελευταία 32 χρόνια, εκ των οποίων τα 12 διδάσκει παιδιά του νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου, η 54χρονη δασκάλα αγαπάει πολύ τη δουλειά της και δεν έχει λείψει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια από μάθημα. Ακόμα και όταν διαγνώστηκε καρκίνο των ωοθηκών σε τελευταίο στάδιο, δεν τα παράτησε, αλλά συνέχισε να διδάσκει απ’ το δωμάτιο του νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι καθημερινά δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η κυρία Klein τόνισε ότι οι μαθητές της τη βοηθούν πολύ και της θυμίζουν να είναι ευτυχισμένη, δυνατή και να συνεχίζει. «Οι μαθητές μου είναι το καλύτερο φάρμακο. Για μένα το νηπιαγωγείο είναι σαν ταξίδι στη DisneyLand. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή! Τα παιδιά μου είναι τόσο ενθουσιασμένα. Κάνουμε μάθημα και πάντα θα γελάσουμε. Είναι τόσο διασκεδαστικό ακόμα και αν είμαστε απομακρυσμένοι».

Πηγή
www.enimerotiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button