Πρόσωπα

Νένα Χρονοπούλου: «Ο Τάσος δεν εγκατέλειψε το παιδί μου, όταν διαπίστωσε πως είχε βαριά αναπηρία»

Στον Τάσο Μητρόπουλο και την υποστήριξη που έλαβε από εκείνον αναφέρθηκε η Νένα Χρονοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αναπηρία του γιου της αλλά και πώς το αντιμετώπισαν ως ζευγάρι.

Αρχικά, η Νένα Χρονοπούλου είπε: «Ο Τάσος δε μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές, μπορώ ώρες, μέρες, χρόνια να μιλάω και να περιγράφω τον Τάσο, γιατί είναι ένα πλάσμα μοναδικό. Ο Τάσος των γηπέδων λοιπόν, δεν έχει καμία σχέση με τον Τάσο του σπιτιού και της παρέας, ο Τάσος που κάποιοι νόμιζαν πως είναι σατράπης κρίνοντάς τον επιπόλαια από την εικόνα του δυναμικού ποδοσφαιριστή, είναι ένας πράος άνθρωπος που όμως έχει μια ματιά που σε καθηλώνει στη θέση σου και λίγο πιο πίσω, δίχως καν να χρειαστεί να ανοίξει το στόμα του».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Τάσος που ενώ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 1997, συνεχίζει να αγωνίζεται για τα παιδιά με αναπηρία και τα δικαιώματά τους και το κάνει με αγάπη και ανυστεροβουλία, πληρώνοντας από την τσέπη του το κόστος και δίχως μεγάλους χορηγούς να τον στηρίζουν και να διαφημίζουν τη φιλανθρωπία τους, έγινε πατέρας και δεν εγκατέλειψε το παιδί της γυναίκας του, όταν διαπίστωσε πως είχε βαριά αναπηρία… Θέλουμε κι άλλα για τον Τάσο;»

Αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του γιου της, Χρήστου και το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση ο Τάσος Μητρόπουλος, η Νένα Χρονοπούλου τόνισε ότι:

«Ας μου επιτραπεί να πω εδώ πως η έκφραση “είμαι άνδρας παλαιάς κοπής” το τελευταίο διάστημα έχει ξεφτιλιστεί. Τολμώ όμως να πω, πως ο Τάσος Μητρόπουλος τιμάει αυτή τη φράση με τον τρόπο ζωής του, με τον τρόπο που αγκαλιάζει την οικογένεια και κάτω από τις φτερούγες του μπορεί να προστατεύει γυναίκα και παιδί, περήφανα και με αυτοθυσία. Θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει όποια ώρα το επιθυμούσε, δεν το θέλησε ποτέ, γιατί η σχέση μας ήταν πάντα ειλικρινής και γιατί τελικά ο Χρήστος είναι το άλλο του μισό». 

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγους μήνες,  ο 18χρονος Χρήστος, εμφανίστηκε στην κάμερα και έδωσε το δικό του μήνυμα, παιδί με ειδικές ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου. Είμαι παιδί άγγελος».

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένη η Νένα Χρονοπούλου αναφέρθηκε στη σχέση με τον γιο της και τον σύζυγό της, λέγοντας: «Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή».

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button