Πρόσωπα

Μπράβο της. Προσφέρει το μαγαζί της σε καρκινοπαθείς γυναίκες για…

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχειά του IARC (International Agency for Research on Cancer), 24.000 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο ην ζωή τους από καρκίνο στην Ελλάδα, ενώ 37.000 άνθρωποι προσβάλλονται από κάπου μορφή της νόσου.

Σε αυτό το άκουσμα οι γυναίκες νιώθουν φόβο και αγωνία διότι αρχίζοντας τις χημειοθεραπείες η ακτινοθεραπείες εμφανίζεται η απώλεια τριχών ,όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και στο πρόσωπο όπως είναι τα φρύδια και οι βλεφαρίδες.

Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες έχουν τη σημαντικότατη ανατομική λειτουργιά να προστατεύουν το μάτι από τη σκόνη και οποιοδήποτε μικρό ξένο σώμα που μπορεί να φτάσει στο μάτι.

Εδώ έρχεται το «The Dollhouse» στην Ρόδο που από 1/9/2018 έως 5/9/2018 αναλαμβάνει να κάνει δωρεάν microblading (Τατουάζ φρυδιών),σε όλες εκείνες τις γυναίκες που λόγω των χημειοθεραπειών έχασαν τα φρύδια τους.

Αυτή είναι μια πρωτοβουλία της ιδιοκτήτριας του καταστήματος Λαμπρινής Μπράμη που θέλει να δώσει πίσω στις γυναίκες και πάλι το βλέμμα που μαγνητίζει. Γιατί όταν έχεις δουλέψει και δεν τα χεις βρει όλα έτοιμα ξέρεις και να προσφέρεις.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button