Ιστορίες

Μπαμπάς δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του έσωσε τη ζωή

Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να το λέμε: οι γονείς μπορούν να κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους! Μπορούν να δώσουν και την ίδια τους τη ζωή για την ευτυχία τους. Ή αν όχι τη ζωή τους, το… νεφρό τους. Αυτό ακριβώς έκανε κι ένας μπαμπάς που δώρισε το ένα του νεφρό στον γιο του προκειμένου να είναι υγιής.Ο μικρός Oliver μπορεί γι απρώτη φορά στη ζωή του να κολυμπάει στη θάλασσα και να κάνει τραμπολίνο – και όλα αυτά, χάρη στον εκπληκτικό μπαμπά του. Το 4χρονο αγοράκι διεγνώσθηκε με νεφρική ανεπάρκεια λίγες μέρες μετά τη γέννησή του και έχει περάσει το περισσότερο μέρος της μέχρι τώρα ζωής του στα νοσοκομεία.

Ο 29χρονος μπαμπάς του, όμως, θέλοντας να σώσει το αγοράκι του και να του προσφέρει μια κανονική ζωή, πήρε την απόφαση να του δωρίσει το ένα του νεφρό. Ευτυχώς ήταν συμβατός δότης και, παρά τις καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία πριν από λίγο καιρό.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Έδωσα στον Oliver το δώρο της ζωής και με βλέπει σαν σούπερ ήρωα! Στην αρχή είχαμε άγχος για το αν θα πετύχει η μεταμόσχευση αλλά ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχή. Το χαμόγελο του γιου μου με αποζημιώνει για όλα» λέει ο μπαμπάς του μικρού αγοριού ενώ εξηγεί πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα πριν την επέμβαση: «Ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα μικρό παιδί γιατί δεν μπορεί να κάνει ό,τι και τα άλλα παιδάκια… Η θλίψη και η απογοήτευση στα μάτια του μας έκανε να κλαίμε κάθε βράδυ κρυφά».

Σήμερα, όμως, ο 4χρονος Oliver όχι μόνο μπορεί να κάνει ό,τι και τα άλλα παιδάκια, αλλά και ακόμα περισσότερα αφού έχει στο πλάι του τον προσωπικό του σούπερ ήρωα – τον μπαμπά του!

Πηγή:metro.co.uk

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button