Ιστορίες

Μητέρα ακούει ξανά την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά στο στήθος ενός 4χρονου κοριτσιού

Το 2013, o, μόλις 7 μηνών, Lukas άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας μείνει στο σπίτι με μια babysitter, ο σύντροφος της οποίας τον κακοποίησε.

Παρά το πένθος της, η μητέρα αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του γιου της σε άλλα παιδιά που τα είχαν ανάγκη. Και το περασμένο σαββατοκύριακο, άκουσε την καρδιά του να χτυπάει ξανά στο στήθος της μικρής Jordan.

Το 4χρονο κορίτσι γεννήθηκε με μια πάθηση στη δική του καρδιά, γεγονός που το έκανε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο Παιδικό Νοσοκομείο του Φοίνιξ στις ΗΠΑ. Όμως, στις 22 Ιουνίου 2013 όλα άλλαξαν, όταν έλαβε μια νέα καρδιά: Αυτή του Lukas.

Το περασμένο σαββατοκύριακο, λοιπόν, οι οικογένειες των δύο παιδιών συναντήθηκαν για πρώτη φορά και η Heather άκουσε την καρδιά του γιου της να χτυπάει ξανά στο στήθος της μικρής Jordan.

«Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα κατάφερε να σκεφτεί την ανάγκη άλλων παιδιών, ενώ περνούσε τόσο βαρύ πένθος», ανέφερε η Esther Gonzalez, μητέρα της Jordan. «Τώρα, αισθανόμαστε όλοι μια οικογένεια».

Στο μεταξύ, με άλλα δύο όργανα από το σώμα του Lukas σώθηκαν οι ζωές άλλων δύο ανθρώπων.

«Το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι, αφού δεν μπορούσα να σώσω τη ζωή του γιου μου, γιατί να μην έσωζα κάποιου άλλου παιδιού;», εξήγησε η Heather.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button