Πρόσωπα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Τα τελευταία νέα η λογοθεραπεία και το πρόβλημα

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν φύγει από πάνω του, ωστόσο εμείς όπως σας έχουμε υποσχεθεί από την αρχή… παρακολουθούμε διακριτικά την προσπάθεια αποκατάστασης του Κωνσταντίνου. Τον Γολγοθά του.

Γιατί για Γολγοθά πρόκειται και μάλιστα επίπονο. Με την Εβελίνα Βαρσάμη, την γυναίκα του δίπλα του από την πρώτη στιγμή να πιστεύει όσο κανείς άλλος πώς ο άντρας της θα επιστρέψει. Θα γίνει όπως παλιά.

Η εικόνα του Κωνσταντίνου είναι πολύ καλύτερη από τον πρώτο καιρό. Ωστόσο η μυική μάζα του έχει μειωθεί πάρα πολύ. Παρά την ειδική διατροφή και τις φυσιοθεραπείες απαιτείται πολύς χρόνος ακόμη μέχρι να δυναμώσει. Και αυτό είναι πρόβλημα.

Το θετικό είναι πως ο παρουσιαστής έχει παρουσιάσει βελτίωση στις ασκήσεις λογοθεραπείας. Η επικοινωνία του πλέον είναι-όσο μπορεί κανείς να το πει και να το γράψει- άρτια. Ωστόσο δεν μπορεί ακόμη να αυτοσυντηρηθεί.

Το πρόβλημα με την μείωση της μυικής μάζας του, τον δυσκολεύει στις ασκήσεις που αφορούν στην ορθοστασία και στο περπάτημα.

Οι βόλτες κάθε απόγευμα στο κέντρο με το καροτσάκι τον βοηθούν να καταλάβει την κατάσταση του και να «αναπνεύσει» ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που «σπάει» και βάζει τα κλάματα.

Ένα θα πω. Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει. Και είμαι πεπεισμένος ότι το φιλαράκι μου θα τα καταφέρει και θα πάρει και πάλι αγκαλιά τον γιο του…

Πηγή
nassosblog.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button