Πρόσωπα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι έντονοι πόνοι, η κούραση και το πρόβλημα με την ομιλία

Συνεχίζει την προσπάθεια, συνεχίζει να μην τα παρατάει. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο.

Οι φυσιοθεραπευτές, οι άνθρωποι του αλλά και ο ίδιος! Η Εβελίνα, η σύζυγό  του είναι το μεγαλύτερο στήριγμά του. Ξέρει καλά τον Γολγοθά που έχει ακόμα να περάσει. Ξέρει επίσης πως ο άντρας της είναι ζωντανός. Πως ξεπέρασε τον κίνδυνο. Κι αυτό της δίνει δύναμη, Τεράστια.

Έχει βάλει στοίχημα η Εβελίνα πως ο άντρας της και πατέρας του παιδιού της θα επιστρέψει σπίτι όρθιος. Όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Ο Αγγελίδης ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει. Ακολουθεί ωστόσο το πρόγραμμά του κανονικά και συνεχίζει.

Όλοι θέλουν να είναι ειλικρινής με την οικογένεια. Τους λένε πως χρειάζεται χρόνος.

Εκείνος έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πως περνά καιρός και πρέπει κάθε μέρα να προσπαθεί, να κάνει ασκήσεις, εξετάσεις, να πονάει, να παλεύει με τον εαυτό του. Το κάνει γιατί είναι σκληρό καρύδι. Όμως υπάρχουν και οι στιγμές που λυγίζει.

Σύμφωνα με ανθρώπους που τον βλέπουν  στο κέντρο αποκατάστασης, ο Αγγελίδης πολλές φορές έχει βλέμμα στενάχωρο.

Σαν να αισθάνεται πως στεναχωρεί τους δικούς του ανθρώπους που δεν μπορεί να τους μιλήσει, να περπατήσει κανονικά, να τους πάρει αγκαλιά.

Άλλες φορές βλέπουν στα μάτια του κούραση… Όμως τότε εμφανίζεται  η Εβελίνα του και κάνει το θαύμα της. όλα αλλάζουν. Και εκείνος συνεχίζει  ξανά και ξανά. Εμείς θα σας ενημερώνουμε για όλα με προσοχή και σεβασμό… γιατί ξέρω πόσο  τον αγαπάτε και πόσο εύχεστε όλοι να γυρίσει σπίτι του…

Πηγή
nassosblog.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button