Πρόσωπα

Κατερίνα Βρανά: Πέθανα σχεδόν τρεις φορές αλλά τα κατάφερα -Με το αμαξίδιό της πλέον στη σκηνή

Στην καινούργια της παράσταση «Staying Alive» (Σχεδόν Πέθανα) που κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου στο Μικρό Παλλάς, η Κατερίνα Βρανά διακωμωδεί τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της.

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η ταλαντούχα stand-up κωμικός, το «Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο» όπως την έχουν χαρακτηρίσει ήταν περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

Η Κατερίνα Βρανά σώθηκε, αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο.

Στο ολοκαίνουριο stand-up show της η Κατερίνα Βρανά, όπως μάς ενημερώνει, θα μιλήσει για όλα. Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Η παράσταση αυτή αποδεικνύει τη μεγάλη της δύναμη και δίνει παράλληλα ένα σπουδαίο μάθημα ζωής σε όλους, με το αμαξίδιό της επί σκηνής.

Πέθανα σχεδόν τρεις φορές αλλά τα κατάφερα!

Η ίδια είχε ανεβάσει και ένα βίντεο στα σόσιαλ μίντια μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της.

«Είμαι εδώ για να σας ενημερώσω για την υγεία μου και στο μεταξύ έχω κι ένα κρύωμα που με ταλαιπωρεί. Ήμουν στη Μαλαισία για παράσταση και κατέληξα στο νοσοκομείο. Πέθανα σχεδόν τρεις φορές αλλά τα κατάφερα! Είμαι πλέον αθάνατη!», λέει με χιούμορ.

«Έμεινα πολλούς μήνες στο νοσοκομείο. Πιθανώς να χρειάζεται να παίρνω φάρμακα για όλη μου τη ζωή. Έχω κάνει κάθε πιθανή φυσιοθεραπεία και πλέον μπορώ λίγο να στέκομαι μόνη μου. Χρειάζομαι 24ωρη βοήθεια για να εξυπηρετηθώ. Ελπίζω σύντομα να καταφέρω να ανέβω στη σκηνή. Διατηρώ το χιούμορ μου, αν και είναι δύσκολο μερικές φορές.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμες ήταν εξαιρετικοί μαζί μου. Όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο και συνεχίζω να είμαι τρομαγμένη για την πορεία της υγείας μου. Αν κάτι πάει στραβά, φοβάμαι ότι θα πεθάνω.

Διαβάστε:  Το «πιο αστείο κορίτσι του κόσμου», η Κατερίνα Βρανά κατάφερε να βγει νικήτρια.

Όσο για τα μαλλιά μου -επειδή με ρωτάτε πολλοί- στο νοσοκομείο είχαν γίνει μία άμορφη μάζα και χρειάστηκε να τα κόψω -αυτός είναι ο λόγος που μοιάζω με κανίς!

Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και ελπίζω να σας δω σύντομα».

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/KaterinaVranaPage/videos/10155122754766631/

Κατερίνα Βρανά- Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)
Πρεμιέρα: 4 Φεβρουαρίου (για οκτώ μόνο παραστάσεις)

Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (City Link), Αθήνα
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως και 26 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια: 80 λεπτά
Εισιτήρια: 12 ευρω γενική είσοδος, 10 ΑΜΕΑ

Το θέατρο έχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Ενημερώστε όταν κάνετε κράτηση/αγορά εισιτηρίων σας.

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button