Ιστορίες

Ζευγάρι υιοθέτησε 3 αδερφάκια για να μη μεγαλώσουν χωριστά

Η Κate και ο Αdrian, ένα ζευγάρι από την Αγγλία, ήθελαν ένα παιδί όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Καθώς στους προηγούμενους γάμους τους δε στάθηκαν τυχεροί, όταν γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν αποφάσισαν ότι η υιοθεσία ήταν η καλύτερη επιλογή για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Το ταξίδι τους ξεκίνησε το 2013, όμως διακόπηκε απότομα όταν η Kate διαγνώστηκε με καρκίνο. Η ίδια δεν το έβαλε όμως ποτέ κάτω και πάλεψε μέχρι που έγινε καλύτερα. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, το ζευγάρι δέχτηκε ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα. Ένα νεογέννητο αγοράκι θα γινόταν το παιδάκι τους.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το μωρό στο σπίτι του, όταν ήταν 10 εβδομάδων τον Ιανουάριο του 2017. «Ήταν εκπληκτικό συναίσθημα. Η υιοθεσία είχε πάει καλά» είπε η Κate αργότερα.

Αργότερα τον Μάρτιο του 2019, η Kate και ο Adrian έκαναν διακοπές στη Γαλλία με το τότε δίχρονο τους, όταν μίλησαν για την προοπτική να υιοθετήσουν ένα δεύτερο παιδί.

Ο Adrian είπε: «Όταν γυρίσαμε από διακοπές, αμέσως λάβαμε ένα τηλεφώνημα από την κοινωνική λειτουργό που έλεγε ”κάθεστε;” Η κοπέλα είναι ξανά έγκυος. Μήπως θα θέλατε να υιοθετήσετε το αδερφάκι του;». Το ζευγάρι έπαθε σοκ από τη χαρά του και αμέσως άρπαξε την ευκαιρία.

Το δεύτερο μωρό, το πήρανε όταν ήταν 12 ημερών τον Ιούνιο του 2019 και αρκετό καιρό μετά, έμαθαν για ένα ακόμα αδερφάκι που θα γεννιόταν. Τελικά, η οικογένεια έγινε πενταμελής τον Σεπτέμβριου του 2020.

Η Kate είπε:

«Μου φαινόταν αδιανόητο να μεγαλώσουν χώρια. Είναι πολύ όμορφο να τους βλέπω και τους τρεις μαζί. Αγαπιούνται πολύ».

Πηγή: mirror.co.uk

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button