ΙστορίεςΠαιδιά

Δύναμη ψυχής από την 7χρονη Σάββια – Έκανε υπομονή αρκετούς μήνες για βοηθήσει παιδάκια με καρκίνο (ΦΩΤΟΣ)

Το ‘ πε και το έκανε η μικρή Σάββια  που αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε μια Ραπουζέλ και να μην κόψει  ποτέ τα μαλλιά της μέχρι αυτά αγγίξουν τα γόνατα.  Σήμερα και με υπομονή χρόνων έφτασαν τόσο μακριά και τώρα  πια είναι έτοιμη να τα προσφέρει.

Της Νικολέτας Χρήστου

«Είμαι πολύ χαρούμενη», μας ανέφερε στο τηλέφωνο η μικρή. «Θέλω και οι φίλες μου να κάνουν το ίδιο. Είναι ωραίο να βοηθάμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Την αποκάλυψη την έκανε η μητέρα του κοριτσιού τον περασμένο Φεβρουάριο αποκλειστικά στο 24h η οποία λίγες ώρες πριν την Παγκόσμια μέρα κατά του Παιδικού καρκίνου πήρε την απόφαση να χαρίσει τα μαλλιά της για την δημιουργία παιδικών περούκων.

“Τα έχει κόψει μόνο μια φορά και σήμερα τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι τα γόνατα. Της μίλησα για τα παιδάκια που ειναι άρρωστα και  πως με τις  θεραπείες που υποβάλλονται χάνουν τα μαλλάκια τους”, μας ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Η άμεση αντίδραση της ήταν να ρωτήσει πως μπορεί η ίδια να βοηθήσει και της ζήτησε να βρει τρόπο να δωρίσει τα μαλλιά της.

«Ένιωσα περήφανη και συγκίνηση γιατί ακόμα και ο πιο μικρός σε αυτό τον κόσμο μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο του. Θέλω όταν μεγαλώσει να θυμάται αυτή την πράξη της και πάντα να βοηθά όσο μπορεί και όπως μπορεί», συμπλήρωσε.

Πηγή
24h.com.cy
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button