Ιστορίες

Γυναίκα μανιακός της έβαλε φωτιά, 2 χρόνια αργότερα βγάζει τη μάσκα και δείχνει το νέο της πρόσωπο

Η Dana δέχτηκε επίθεση από μια γυναίκα που ζήλεψε όταν έμαθε ότι συνομιλούσε με τον σύζυγο της σε ένα πάρτι.

Η Dana Vulin, 28 χρονών από την Αυστραλία είδε να αλλάζει ολόκληρη η ζωή της όταν υπέστη φριχτά εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 60% του σώματός της.

Η νεαρή Dana δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να ζει με το κεφάλι ψηλά χωρίς να την καταβάλουν η κατάθλιψη ή ο φόβος.

Γυναίκα μανιακός της έβαλε φωτιά στο πρόσωπο

Μετά από πολλές επεμβάσεις αποκατάστασης, η Dana κατάφερε τελικά να αποχωριστεί τη μάσκα της και να αποκαλύψει το νέο πρόσωπο της.  Δεν την ενδιέφερε καθόλου όμως αν  τώρα είναι διαφορετική.

Όπως είπε στο Κανάλι Επτά της Αυστραλίας στην εκπομπή Sunday Night, «ελπίζω να φαίνονται τα σημάδια. Αυτά πλέον αποτελούν μέρος του εαυτού μου».

Η ζηλιάρα γυναίκα άρχισε να την απειλεί τηλεφωνικά ότι θα της χαλάσει το όμορφο πρόσωπό της.

Η μανιακή, Natalie Dimitrovska, εισέβαλε στο διαμέρισμα της κοπέλας υπό την επήρεια ναρκωτικών, την έλουσε με ξυλόπνευμα και της έβαλε φωτιά. Η Dana την άκουγε που γελούσε καθώς έφευγε τρέχοντας.

Τα εγκαύματα τρίτου βαθμού κάλυπταν το 64% του σώματος της Dana. Ακόμα και η μητέρα της, της είπε ότι είχε γίνει εντελώς αγνώριστη.

Η Dana παραδέχτηκε ότι και πριν την επίθεση , η ωραία εμφάνισή της  για την οποία ένοιωθε υπερήφανη, της προκαλούσε προβλήματα.

Για 30 μήνες φορούσε αυτήν τη μάσκα που την έκανε να αισθάνεται ότι είναι ένα τίποτα.

Δύο χρόνια αργότερα έβγαλε τη μάσκα

Η δίκη έγινε και η δράστης της επίθεσης καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκισης.

Παράλληλα, ενώ προσπαθούσε να αναρρώσει, ένας γιατρός την πληροφόρησε ότι έπασχε από καρκίνο της μήτρας.

Φυσικά αρνήθηκε να σηκώσει τα χέρια και υποβλήθηκε σε  εγχείρηση για να αφαιρεθούν τα καρκινικά κύτταρα.

Τελικά μετά από πολλή δουλειά η Dana , συμφώνησε να εμφανιστεί στην τηλεόραση, να βγάλει την μάσκα και να περπατήσει στην πασαρέλα.

«Θα ήταν πιο εύκολο αν πέθαινα, αλλά ποτέ δεν ακολούθησα τον εύκολο δρόμο σε τίποτα….αλλά αν κάποιος με ρωτούσε πώς αισθάνομαι για το σώμα μου θα απαντούσα ότι είμαι πολύ υπερήφανη».

Η Dana προετοιμάστηκε ψυχολογικά να δείξει το πρόσωπό της, γνωρίζοντας ότι η ιστορία της θα έστελνε θετικό μήνυμα και ελπίδα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αντιξοότητες.

Όταν αφαίρεσε τη μάσκα και έδειξε το καινούργιο της πρόσωπο στον κόσμο, είπε ότι ο κόσμος πρέπει να βλέπει πέρα από την εμφάνισή της.

«Ελπίζω ότι αυτό που θα δούνε θα είναι αντοχή, δύναμη, αυτοπεποίθηση, σεβασμός, θάρρος και αποφασιστικότητα», είχε πει.

Η Dana είχε δηλώσει, «είμαι ένα δυνατό άτομο, και αυτό που έμαθα περισσότερο από αυτή την περιπέτεια είναι ότι δεν θα αλλάξω ποτέ. Ξέρω ποια είμαι και είμαι σίγουρη για την γυναίκα που είμαι».

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button