Αθλητισμός

Γεράσιμος Λιγνός – Έθεσε τον επόμενο μεγάλο στόχο του

Λέγοντας ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν, ο κολυμβητής του Φιλόξενου Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ζακύνθου Γεράσιμος Λιγνός έθεσε τον μεγαλύτερο στόχο για το 2019.

Αυτός είναι φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑΜΕΑ που θα γίνει στην Μαλαισία, με τον Κεφαλονίτη αθλητή να στοχεύει σε μια ιστορική διάκριση.

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη που μου πρόσφεραν για άλλη μια χρονιά τα ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ Κεφαλονιάς με τα οποία συνεργαζόμαστε μεθοδικά για να αναπτύξουμε τον τόπο μας σε κάθε σημείο του πλανήτη! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σύλλογο Κεφαλλήνων νέας Υόρκης «ο ΑΙΝΟΣ» για την πολύτιμη βοήθεια του και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Βασίλη Κοκκόση! Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω την οικογένεια μου, το σύλλογό μου, αλλά και πολλούς ακόμα ανθρώπους που με στήριξαν με κάθε τρόπο! Εύχομαι το νέο έτος να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία ευτυχία και χαρά! Επόμενος στόχος μου το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Μαλαισία τον Αύγουστο του 2019».

Και το 2018 ο Γεράσιμος Λιγνός πέτυχε πολλά για το νησί μας και την Κεφαλονιά και με την συμπαράσταση του Φιλόξενου αλλά και της οικογένειας του δείχνει έτοιμος να φτάσει σε νέα επιτεύγματα στην καριέρα του.

Πηγή
www.imerazante.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button