Ιστορίες

Γαμπρός χορεύει με την με την παράλυτη μαμά του και πραγματοποιεί το όνειρό της [video]

Το βίντεο από έναν γάμο που έγινε πριν λίγες μέρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα! Οι εκατομμύρια άνθρωποι το είδαν ένιωσαν συγκίνηση όταν μία μαμά κατάφερε να σηκωθεί από το αναπηρικό αμαξίδιο για να χορέψει με τον γαμπρό, που δεν ήταν άλλος από τον γιο της!

Η Kathy Poirer πάσχει από νόσο του κινητικού νευρώνα (MND) και δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά με τη βοήθεια των γιων της, κατάφερε να μοιραστεί έναν ιδιαίτερο χορό με τον μεγαλύτερο της, τον Zak, στο γάμο του.

«Ήθελα πολύ να ζήσω αυτήν τη στιγμή με τον γιο μου», ανέφερε η Kathy. «Ο γάμος του ήταν ένα ορόσημο και προσευχόμουν καθημερινά να καταφέρω να χορέψω μαζί του και να μοιραστώ τη χαρά του. Αυτό που απεικονίζεται στο βίντεο, είναι η αγάπη μιας μητέρας η οποία μπορεί να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια για χάρη του παιδιού της».

Η νόσος του κινητικού νευρώνα, από την οποία πάσχει τα τελευταία 3 χρόνια η Kathy, είναι είναι μια νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τους κινητικούς νευρώνες του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, με συνέπεια την προϊούσα μυϊκή ατροφία. Ξεκινάει με ένα μούδιασμα και αδυναμία σε κάποιο άκρο και καταλήγει σε κινητική παράλυση χεριών ή και ποδιών, αδυναμία κατάποσης και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Πηγή
www.mama365.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button