Πρόσωπα

Ανθή Βούλγαρη: “Ο σύζυγός μου δεν έφυγε όταν διαγνώστηκα με όγκο στο κεφάλι, αν και ήμασταν λίγο καιρό μαζί”

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της, που δεν λάκισε αλλά της στάθηκε σαν βράχος όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι αν και ήταν λίγο καιρό μαζί.

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για την σοβαρή επέμβαση που είχε κάνει πριν από τρία χρόνια, όταν διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι ενώ μίλησε και για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη ο οποίος είναι ντράμερ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν εκείνος είχε πάει μαζί με γνωστό τραγουδιστή για να εμφανιστεί στην εκπομπή.

Η γνωριμία αυτή προχώρησε και οι δυο τους πέρυσι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Πήλιο και η ίδια ήταν πανέμορφη νύφη με boho νυφικό και… μπότες.

Μέχρι όμως να φτάσουν στον γάμο, οι δυο τους πέρασαν αυτή την δύσκολη περίοδο της υγείας της όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και ο σύζυγός της, που τότε δεν ήταν ακόμα πολύ καιρό μαζί, στάθηκε βράχος δίπλα της και δεν… λάκισε.

Η δημοσιογράφος, είπε για τη στήριξη του συζύγου της:

“Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα.”

Δείτε την τρυφερή εξομολόγηση από την Ανθή Βούλγαρη για την στήριξη που είχε από τον σύζυγό της σε εκείνη την δύσκολη περίοδο.

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της

Τον Δεκέμβριο του 2019 η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη περιγράφοντας με λεπτομέρειες όλα όσα της συνέβησαν:

“Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο”, είπε με δάκρυα στα μάτια η Ανθή Βούλγαρη.

“Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι”, είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

Πηγή
https://alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button