Ιστορίες

Ανάγκασε διεστραμμένο φίλο του που βίασε την 6χρονη κόρη του να σκάψει τον τάφο του και τον έθαψε

Κύμα συμπαράστασης για τον 32χρονο πατέρα από τους συγχωριανούς του, οι οποίοι απαιτούν να μην καταδικαστεί.

Τον νόμο στα χέρια του πήρε ένας πατέρας στη Ρωσία, ο οποίος εντόπισε στο κινητό ενός φίλου του βίντεο να βιάζει την 6χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Vyacheslav M. ανάγκασε τον διεστραμμένο παιδόφιλο Oleg Sviridov να σκάψει τον τάφο του και στη συνέχεια τον έθαψε σε αυτόν, αφού τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αδυνατούσε να συγκρατήσει την οργή του, αντικρίζοντας τις αποκρουστικές εικόνες στο κινητό του φίλου του, ο οποίος ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του πάνω στην κόρη του και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση, αφαιρώντας του τη ζωή.

Στο βίντεο απαθανατιζόταν επίσης το άτυχο κοριτσάκι να κλαίει γοερά ζητώντας να πάει σπίτι του…
Ο 34χρονος το βρήκε τυχαία στο κινητό του για χρόνια φίλου του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού και να αρχίσει να τον χτυπά.

Οι γονείς ανακάλυψαν αργότερα ότι ο 32χρονος Sviridov είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο ακόμη κοριτσάκια στο χωριό Vintai, στη νοτιοδυτική Σαμάρα, ηλικίας 5 και 8 ετών, δίνοντάς του τελεσίγραφο: Να παραδοθεί στην αστυνομία και να ομολογήσει μέχρι το βράδυ ή να αυτοκτονήσει.

Λίγο αργότερα ωστόσο, ο πατέρας της 6χρονης τον οδήγησε σε ένα δάσος εκεί κοντά, κουβαλώντας ένα φτυάρι, σύμφωνα με τη σύζυγό του. Με αυτό τον έβαλε να σκάψει τον τάφο του και στη συνέχεια τον έθαψε, αφού τον σκότωσε με μαχαίρι.

Η αστυνομία προχώρησε έτσι στη σύλληψη του Vyacheslav, ωστόσο ένα «τσουνάμι» συμπαράστασής του έχει προκληθεί στη χώρα, απαιτώντας να μην καταδικαστεί.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος πατέρας παραδέχθηκε ότι πάλεψε με το θύμα πάνω από τον αυτοσχέδιο τάφο αφού εκείνο του επιτέθηκε, ωστόσο έπεσε κατά λάθος πάνω στο μαχαίρι του.

Φέρεται επίσης να εκμυστηρεύτηκε στους φίλους του ότι ανάγκασε τον Sviridov να σκάψει τον τάφο του, μόνο ωστόσο για να τον τρομάξει.

Αφού έθαψε τον φίλο του, ο κατηγορούμενος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, ωστόσο δεν ανέφερε ότι ο Vyacheslav ήταν νεκρός, παρά μόνο κάποιες εβδομάδες αργότερα αποκάλυψε τι είχε συμβεί και τη θέση του τάφου.

Τελικά δεν προφυλακίστηκε, κάτι ασυνήθιστο για ύποπτο δολοφονίας, ενώ βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας, αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης έως και 15 ετών εάν κριθεί ένοχος.

Την ίδια ώρα, οι συγχωριανοί του και όχι μόνο βρίσκονται στο πλευρό του, υποστηρίζοντας ότι έσωσε τα παιδιά τους από έναν παιδόφιλο – αρπακτικό, ενώ έχουν συγκεντρώσει χρήματα για να νομικά έξοδά του.
Όπως ανέφερε η σύζυγός του, δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο Sviridov τον οποίο είχαν εμπιστευτεί πολλές φορές να κρατήσει την κόρη τους καθώς ήταν και βρεφονηπιοκόμος, θα μπορούσε να της κάνει κάτι τόσο φρικτό.

Στις Αρχές είπε ότι επιστρέφοντας από τη δουλειά της, στις 25 Αυγούστου, είδε τους δύο φίλους να τσακώνονται στο μπάνιο, πριν ο ξυλοκοπημένος και μελανιασμένος Sviridov φύγει από το σπίτι.

«Έκανε σαν υστερικός. Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνέλθει και να μου εξηγήσει. Με τα τρεμάμενα χέρια του, έβγαλε το τηλέφωνο του Oleg και μου έδειξε ένα βίντεο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ένιωσα όταν το είδα. Ζαλίστηκα και άρχισα να τρέμω. Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι ήταν το παιδί μας στο βίντεο», εκμυστηρεύτηκε προσθέτοντας:

«Τότε ο άντρας μου άρχισε να κλαίει και συνέχιζε να επαναλαμβάνει: “Είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον εμπιστεύτηκα με τα παιδιά μας, τον εμπιστευόμουν σαν τον εαυτό μου”. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Oleg θα μπορούσε να το κάνει αυτό».

Την επόμενη μέρα πήγαν να τον βρουν μαζί με τη μητέρα ενός άλλου παιδιού θύματος.

Εκείνη όρμησε στον Sviridov και προσπάθησε να τον πνίξει, ωστόσο ο 34χρονος την τράβηξε πίσω.

«Ήθελα να ακούσω από τον Oleg ότι είχε τύψεις και πόσο έχει μετανιώσει, αλλά το μόνο που είπε είναι “Δεν ξέρω πώς το έκανα”. Κατάλαβε ότι έπρεπε να αυτοκτονήσει ή να πάει στην αστυνομία», είπε η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι τους ζήτησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του για λίγες ώρες και θα επέστρεφε.

Πηγή
https://sputniknews.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button