Αθλητισμός

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία των αθλητριών με αναπηρία | “Μακάρι να φτάσω μέχρι το Τόκιο” (video)

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία των αθλητριών με αναπηρία και μετά το τέλος της εκδήλωσης αναφέρθηκε στους στόχους της για τη συνέχεια…

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αναδείχθηκε -στην ψηφοφορία του ΠΣΑΤ- κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία των αθλητριών με αναπηρία.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, στις δηλώσεις της, είπε αρχικά: “Για μένα ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι η χώρα μας πρέπει να ακούγεται για πολύ καλά πράγματα και αυτή η στιγμή που ζούμε όλοι οι αθλητές είναι μια απόδειξη για το τι έχουμε κάνει. Και θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή. Για μένα ήταν μια δύσκολη χρονιά υπό την έννοια ότι άλλαξα κατηγορία, αυτό όμως δεν με πτόησε γιατί έδωσα παραπάνω δύναμη και έτσι έδωσα ένα αβαντάζ για να πάμε καλύτερα ως χώρα. Σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή Αθλητισμού ατόμων με αναπηρία, η Ομοσπονδία μας και προσωπικά εμένα ο προπονητής μου, Μιχάλης Νικόπουλος”.

Είπε ακόμη: “Να σκέφτονται όλοι ότι υπάρχουν άτομα με δυσκολίες. Να είμαστε γενικώς κοντά στους συνανθρώπους μας πόσο μάλλον στους συνανθρώπους μας που το έχουν και ανάγκη και θεωρώ ότι γίνονται δράσεις καλές και μακάρι ο κόσμος να αφυπνιστεί”.

Είπε για τη συνέχεια: “Τώρα έχουμε το Παγκόμσιο στη Μαλαισία του χρόνου. Θεωρώ ότι θα πάμε καλά και το εύχομαι. Και μακάρι να φτάσω μέχρι το Τόκιο. Αυτοί είναι οι στόχοι μου”.

Πηγή
www.novasports.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button