Ιστορίες

Αγόρι τριών ετών που έχασε τα πόδια του από μηνιγγίτιδα, περπατάει ξανά με προσθετικά άκρα και συγκινεί

Ο Tέιλορ Λιούς είναι ένα 3χρονο, πλέον, αγόρι που αρρώστησε από μηνιγγίτιδα τον Απρίλιο του 2015, όταν ήταν μόλις οκτώ μηνών.

Πλέον έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την βελτίωση της σωματικής αλλά και ψυχικής του υγείας.

Τέιλορ Λιούς :Βρισκόταν σε κώμα για 17 μέρες παλεύοντας για την ζωή του.

Οι γιατροί του έδιναν μόλις μερικές ώρες ζωής και είχαν πει στην οικογένεια να προετοιμαστεί και να αποχαιρετήσει τον Τέιλορ Λιους.

Εκείνη την στιγμή έπρεπε να ακρωτηριάσουν τα δύο του χέρια και το ένα πόδι του. Αργότερα, στο τέλος του περασμένου έτους αποφάσισαν ότι έπρεπε να ακρωτηριάσουν και το άλλο του πόδι.

Ο 3χρονος Tέιλορ Λιούς έχασε και τα 2 πόδια του εξαιτίας της μηνιγγίτιδας.

Εντούτοις, πριν από μερικές ημέρες ο Τέιλορ έβαλε προσθετικά πόδια και μπορεί για πρώτη φορά να περπατάει μόνος του.

«Είμαι τρισευτυχισμένη. Αν αναλογιστώ τι έχει περάσει στην ζωή του, αυτό δείχνει ότι δεν αφήνει τίποτα να τον σταματήσει», δήλωσε η 24χρονη μητέρα του.

«Ήξερα ότι θα συμβεί αυτό κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο σύντομα», συμπλήρωσε.

«Στην αρχή δεν ήταν τόσο σίγουρος, αλλά τώρα προσπαθεί να μιμείται τους άλλους στην κλινική και αυτό τον βοηθάει πολύ», δήλωσε η μαμά του Τέιλορ Λιούς.

Ο Τέιλορ πηγαίνει σε κέντρο φυσικοθεραπείας κάθε 2 εβδομάδες και εκεί υπό την επίβλεψη ειδικών κάνει τα πρώτα του βήματα μόνος του.

«Κάνει φυσιοθεραπείες εδώ και 2 ή 3 εβδομάδες και μπορεί κιόλας να περπατάει. Τους είμαι απίστευτα ευγνώμων», τόνισε η μαμά του Τέιλορ Λιούς.

«Στην αρχή φοβόμουν να τον αφήσω μόνο του εκεί. Οι εργαζόμενοι όμως με στήριξαν πολύ και φέρονται υπέροχα στον Τέιλορ», συμπλήρωσε η μητέρα του Τέιλορ Λιούς.

Πηγή
www.enimerotiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button