Αθλητισμός

Χρυσό μετάλλιο για τους Γκίκα – Φράγκο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑΜεΑ

Αθήνα, 5 Ιουλίου 2018. Την υψηλότερη διάκριση πέτυχαν ο Θανάσης Γκίκας και ο Χρήστος Φράγκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ. Οι αθλητές του συλλόγου «ΑΡΓΩ» κατέκτησαν την πρώτη θέση στο ομαδικό ανδρών.

Για τους νέους πρωταθλητές Ελλάδος, η τεράστια επιτυχία είναι το επιστέγασμα μιας πολύχρονης, καθημερινής προσπάθειας την οποία στηρίζει η WIND στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Υπευθυνότητας αλλά και των δράσεων της στον Αθλητισμό ευρύτερα.

Ο γεννημένος το 1977, Χρήστος Φράγκος, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα το 2011 και έχει 8 συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα με συγκομιδή 1 χρυσό, 5 αργυρά και 6 χάλκινα.

«Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κορυφή. Σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Στα σχέδια μου είναι και η συμμετοχή σε τουρνουά του εξωτερικού έτσι ώστε να μπορέσω να μπω και στη διεθνή κατάταξη. Τα τελευταία χρόνια, με τη στήριξη της WIND, η προετοιμασία και η προπόνηση μας ανέβηκε σε κορυφαίο επίπεδο. Απόδειξη αυτού, είναι η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.»

Ο Θανάσης Γκίκας έχει αγωνιστεί σε τουρνουά του εξωτερικού έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες. Γεννήθηκε το 1960 και ασχολείται συστηματικά με την επιτραπέζια αντισφαίριση από το 2004. Το μόνο μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του ήταν το χρυσό.

«Με τον συναθλητή μου Χρήστο Φράγκο είμαστε ομάδα στο σύλλογο ΑΡΓΩ από το 2013. Συμμετέχουμε στα Πανελλήνια και στο ομαδικό, συλλέγοντας μετάλλια δεύτερης και τρίτης θέσης αλλά ποτέ χρυσό. Τα τελευταία χρόνια και με τη στήριξη της WIND που καλύπτει επαρκώς τον άρτιο εξοπλισμό μας αλλά και τον αποκλειστικό προπονητή, το επίπεδο μας εκτοξεύτηκε. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή εντός Ελλάδος και ταυτόχρονα να καταφέρουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και σε τουρνουά του εξωτερικού.»

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό video

Την αφοσίωση και συμβολή της στην κοινωνία και στον αθλητισμό, η WIND κάνει πράξη από την αρχή της λειτουργίας της, στηρίζοντας αθλητές, ομάδες και αθλητικές διοργανώσεις

Πηγή
www.wind.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button